Kamence sú ako stvorené pre život, ponúknu stromové aleje, komunitné záhrady a priestor bez áut


Foto: Kamence sú ako stvorené pre život, ponúknu stromové aleje, komunitné záhrady a priestor bez áut
Galéria: 7 fotiek

Zeleň kam oko dovidí, čistý vzduch a nekonečné prechádzky po okolí je jeden s viacerých benefitov, ktorý ponúka sympatický developerský projekt Kamence.

V lone prírody

Pri plánovaní nového bývania je dnes naozaj ťažké nájsť lokalitu mimo masovej zástavby, zasadenú do lona prírody. Miesto pre relax, šport aj pokojné chvíle s rodinou. Miesto, kde sa budete cítiť skutočne príjemne a budete tam radi tráviť čas, či už vo svojej predzáhradke, na slnkom zaliatej terase alebo v komunitnej záhrade. Presne všetky tieto výhody ponúkajú Kamence, ktoré sú umiestnené priamo na nábreží rieky Kysuca, obklopené krásnou Kysuckou vrchovinou.

Zelený park aj komunitné záhrady

Architekt projektu Michal Sulo dôkladne využili potenciál nádhernej lokality a s citom naplánoval dokonalé prepojenie priestoru na bývanie s prírodu. Nadčasová architektúra sa prejavuje nielen v použití kvalitných materiálov a priestrannom riešení bytov s veľkými balkónmi, terasami či predzáhradkami. Bonusom budú aj premyslené verejné priestory bez áut, stromové aleje lemujúce chodníky a už spomínané komunitné záhradky, do ktorých budú mať prístup všetci obyvatelia Kamencov. 

Do mesta na skok, na turistiku pár minút

Projekt Kamence je svojou polohou stvorený pre pohodový život na predmestí a rovnako aj pre dynamický životný štýl. Mestská časť, kde výstavba prebieha je totiž situovaná na začiatku Kysuckého Nového Mesta. Do centra to je na skok a tí čo radšej trávia čas mimo mesta, budú naozaj veľmi spokojní. Ponuka okolia je totiž takmer neobmedzená. Vyraziť a objavovať môžete priamo spred svojho nového domova. Pokojné prechádzky okolo rieky Kysuce nájdete kúsok od domu, rovnako aj úžasné turistické aj bicyklové trasy, hrady, vyhliadky či lyžiarske stredisko, ktoré sa nachádza len pol hodinu cesty od Kamencov. A aj cesta do Žiliny?! Tá trvá tiež len pár minút.  Stačí sa len rozhodnúť, čo máte chuť podniknúť! 

Obchody po ruke

Tí, ktorí radi nakupujú alebo potrebujú kompletný servis po ruke, sa môžu tešiť do budúcna. Už tento rok začnú v areáli Kamencov s výstavbou obchodnej galérie. Developer naplánoval všetko potrebné a nevyhnutné blízko, aby obyvatelia nemuseli strácať drahocenný čas. V dnešnej uponáhľanej dobe je totiž čas naozaj vzácna komodita. Projekt Kamence je preto navrhnutý tak, aby jeho obyvatelia mohli plnohodnotne využívať a tráviť svoje chvíle zmysluplne, šťastne a podľa svojich predstáv. 

Tri bytové domy so zelenou strechou sú stvorené pre skvelý život. Vyberte si svoje bývanie snov na www.kamence.sk!





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kamence.sk