Žilinský hádzanársky klub Slovan Malá Fatra odštartoval aktívnu prípravu na novú sezónu


Foto: Žilinský hádzanársky klub Slovan Malá Fatra odštartoval aktívnu prípravu na novú sezónu Foto: Slovan Malá Fatra

Mladí žilinskí hádzanári a hádzanárky zahájili aktívnu prípravu na novú sezónu. Hráči, ktorí sa zapojili do tréningového procesu a robia maximum pre svoj športový rast, získajú odmenu. Vedenie klubu Slovan Malá Fatra si pre poctivých športovcov pripravilo prekvapenie, to im odovzdá už tento piatok.

„Tréningová činnosť je zatiaľ zameraná na všeobecnú pohybovú prípravu, keďže hádzaná je halový šport a haly zatiaľ nemáme otvorené. Od 1.júna však predpokladáme presun do hál, kde budeme pokračovať už v špecifických hádzanárskych tréningoch,“ uvádza klub na svojej stránke.

Všetci, ktorí sa doteraz zúčastňovali tréningov vo vonkajšom prostredí a budú v nich pokračovať do konca mája, významne zlepšujú svoje pohybové schopnosti a budú veľmi dobre pripravení na nadchádzajúcu sezónu.

„Zároveň vítame nových hráčov, ktorí sa k nám pripojili a rozšírili naše rady. Veríme, že chalani nájdu v hádzanej záľubu a pri tréningoch v halách nám naplno ukážu svoje schopnosti. Onedlho sa pustíme do strieľania gólov.“

Hádzanársky klub stále intenzívne hľadá ďalších a ďalších budúcich hádzanárov a hádzanárky pre novú sezónu. Príďte si tento zaujímavý šport vyskúšať a zapojte sa do veselej rodiny športovcov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Slovan Malá Fatra