Reštaurácia Kantína Poštová otvára od pondelka výdajné okienko, v prípade pekného počasia aj terasu


Foto: Reštaurácia Kantína Poštová otvára od pondelka výdajné okienko, v prípade pekného počasia aj terasu

Obľúbená samoobslužná reštaurácia Kantína Poštová na Vlčincoch v Žiline po dvojmesačnej prestávke opäť otvára. V zmysle platných nariadení ponúkne od pondelka 18. mája hotové jedlá z ponuky denného menu. A to vďaka výdajnému okienku.

V prípade priaznivého počasia bude zákazníkom k dispozícii aj letná terasa, na ktorej si môžu svoje obľúbené jedlá vychutnať v príjemnom prostredí na čerstvom vzduchu. Denné menu bude dostupné v pracovných dňoch v čase od 10:00 do 14:00 hod.

Osobný odber prebieha na počkanie bez predošlej objednávky. Každý deň budú pripravené chutné čerstvé jedlá podľa ponuky denného menu. Dodržiavanie bezpečného odstupu pri čakaní a nosenie rúška je samozrejmosťou.

Reštaurácia Kantína je jednotkou v Žiline vo využití konceptu fast casual

Kantína varí jedlo na kvalitatívnej úrovni reštaurácie, no servíruje ho s rýchlosťou fastfoodu. Trend zvaný fast casual sa v súčasnosti stáva dominantným v zahraničí a postupne aj u nás.

Kvalitné jedlo spojené s cenovou a časovou dostupnosťou láka predovšetkým pracujúcich ľudí. Vďaka dobrým možnostiam parkovania tak stihnete všetko včas. A bez zbytočných zdržaní, pričom nemusíte obetovať kvalitu.

Denné menu v Kantíne vďačí za popularitu svojej skladbe, svoje si tu nájde každý. Vďaka niekoľkým druhom polievok a hlavných jedál, medzi ktorými nechýba zdravá alternatíva v podobe FIT menu, si môžete dopriať zdravý pokrm.

Kedy ste si naposledy vychutnali gurmánsky pokrm počas obednej prestávky bežného pracovného dňa? Žiadny problém, môžete si dopriať prémiové business menu.

Aktuálne menu spolu s ďalšími informáciami nájdete na www.kantinapostova.sk, reštaurácia sídli v biznis centre Poštová 1 na Vlčincoch v Žiline.

Vyhrajte denné menu pre 2 osoby na 5 dní 

Patríte medzi spokojných zákazníkov Reštaurácie Kantína? Teraz máte možnosť zapojiť sa do súťaže o denné menu na týždeň pre 2 osoby. Sledujte náš súťažný príspevok na Facebooku, žrebujeme 22. mája 2020.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kantína Poštová