Šťastná lavička v Bôrickom parku: Úsmev a prekvapenie vďaka novootvorenej kaviarni Habesh Coffee


Foto: Šťastná lavička v Bôrickom parku: Úsmev a prekvapenie vďaka novootvorenej kaviarni Habesh Coffee

V zrekonštruovanom Parku Ľudovíta Štúra na Bôriku sa pred niekoľkými dňami objavila šťastná lavička a tí, ktorí na nej v stanovenom čase relaxovali, sa mohli tešiť na sladké prekvapenie. Takouto netradičnou formou na seba upútala pozornosť nová kaviareň Habesh Coffee v parku.

S príchodom jari sa opäť začína obdobie, kedy bude návšteva zmodernizovaného parku na Bôriku príjemným spôsobom oddychu. Prednedávnom tu pribudli toalety a k idylickému pobytu na čerstvom vzduchu teraz prispela aj možnosť občerstvenia v podobe Habesh Coffee v parku.

Nájdete tu najmä tradičné kávové nápoje od espressa či cappuccina až po moderné espresso tonic alebo filtrovanú kávu a etiópsky čierny čaj. Mimoriadne populárne je napríklad aj kurkuma latte. Z občerstvenia si môžete dopriať čerstvé koláče od lokálnych výrobcov.

Útulná kaviareň parku dlho chýbala, dnes si v Habesh Coffee v parku dáte aj lokálne koláče a výbornú kávu či kávové nápoje. Zdroj: Habesh Coffee

S prichádzajúcimi teplými dňami sa ponuka novej kaviarne rozšíri o možnosti sedenia vonku aj o nové nápoje, ktoré vás osviežia.

„Na leto pripravujeme terasu, kde si vychutnáte kávu pri výhľade na park. Chystáme aj nové osviežujúce nápoje, prevažne kávové, takže sa máte na čo tešiť. Budete si ich môcť vziať aj so sebou, poteší nás, ak si prinesiete vlastný pohár na kávu a spolu budeme šetriť prírodu,“ uvádza novinky Martin z Habesh Coffee v parku na Bôriku. 

Na otázku, či sa objaví ešte šťastná lavička, sa ale priamu odpoveď nedozvieme: „Veríme, že áno. Odporúčame sledovať lavičky v parku a možno sa objaví opäť,“ dodáva s úsmevom Martin.

V aktuálnom mesiaci kníh je Habesh Coffee ideálnym miestom na relax pri dobrej káve a čítaní. Zdroj: Habesh Coffee


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR HABESH Coffee