Neutíchajúci stavebný ruch na nároží ulíc Jána Milca a Vojtecha Tvrdého v centre Žiliny


Foto: Neutíchajúci stavebný ruch na nároží ulíc Jána Milca a Vojtecha Tvrdého v centre Žiliny

Ako ste si iste mohli všimnúť, v centre Žiliny sa v posledných mesiacoch rozbehla výstavba polyfunkčného objektu Piano Residence. Tento architektonicky zaujímavý projekt ponúka byty a apartmány, ako i priestory pre administratívu a obchod.

V architektonickom riešení projektu sa zachová starší historický objekt, čo bude viditeľné vo výraze jeho fasád. Na novšom pôvodnom objekte sa začalo s prestavbou základov a základovej dosky ešte pred zimným obdobím.

Zdroj: LICITOR development, s.r.o.

Momentálne je prestavba na úrovni prvého nadzemného podlažia, kde sa pracuje na železobetónovom skelete. Podľa našich informácií od developera LICITOR development, s.r.o. termíny prác prebiehajú podľa harmonogramu a viac ako tri štvrtiny všetkých priestorov v projekte Piano Residence je už zazmluvnených.

V prípade záujmu o priestory nájdete viac na www.pianoresidence.sk

Okrem iného tento developer napreduje už aj s dokončenými projektmi, kde sa projekt WellPark zaradil do súťaže a je jednou z nominovaných stavieb, ktoré zabojujú v 25. ročníku súťaže o titul STAVBA ROKA 2019.

Zdroj: LICITOR development, s.r.o. v spolupráci s Mgr. art. Soňou Sadloňovou

Hlavným poslaním súťaže je podpora kvality stavebných diel realizovaných v rámci Slovenska, kde developer v týchto dňoch očakáva príchod odbornej poroty, ktorá vykoná obhliadku stavby a posúdi jej urbanistické a architektonické riešenie, rovnako jej stavebno-technické riešenie a vhodnosť použitia materiálov a výrobkov.

Hodnotí sa tiež realizácia stavby, jej funkčnosť a vplyv na životné prostredie a celospoločenský prínos daného stavebného diela.

Zdroj: LICITOR development, s.r.o. v spolupráci s Mgr. art. Soňou Sadloňovou

Spoločnosť LICITOR nie je len developerom, ale ako odborník v oblasti nehnuteľností v spolupráci s dcérskou spoločnosťou LICITOR reality, s.r.o. ponúka možnosť prenájmu vnútorných parkovacích plôch vo vyššie spomínanom projekte WellPark.

Dostupné sú i vonkajšie parkovacie miesta na ulici Pivovarská. Ak nechcete strácať čas hľadaním voľného miesta na parkovanie a parkovať priamo v centre Žiliny, máte možnosť využiť 14 parkovacích miest.

V prípade záujmu môžete kontaktovať niektorého z maklérov:
Tibor Moravčík, tel. kontakt: +421 915 717 171, email: tmoravcik@licitor.sk
Jozef Cisarik, tel. kontakt: +421 918 900 100, email: jcisarik@licitor.sk
Miroslav Kiss, tel. kontakt: +421 918 900 717, email: mkiss@licitor.sk

Zdroj: LICITOR reality, s.r.o.


Zdroj: LICITOR reality, s.r.o.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LICITOR reality