Na sídlisku Solinky niekto prevŕtava dvere v pivničných priestoroch, môže ísť o zlodejov


Foto: Na sídlisku Solinky niekto prevŕtava dvere v pivničných priestoroch, môže ísť o zlodejov

Obyvateľ žilinského sídliska Solinky narazil počas uplynulého týždňa v pivničných priestoroch na niečo zvláštne. Viaceré dvere mali prevŕtaný otvor o veľkosti prsta. O svoje zistenie sa dotyčný podelil prostredníctvom sociálnej siete s ostatnými obyvateľmi sídliska a zároveň varoval pred možnými krádežami.

„Ľudia, skontrolujte si dvere na pivnici. Tento mesiac som išiel do pivnice a pozerám, že v každých dverách je prevŕtaná dierka, do ktorej sa zmestí malíček. Mne napadlo, že si zlodeji cez dieru prepchajú kameru pripojenú k mobilu, aby zistili, čo je v pivnici - či sa im oplatí ju vylomiť,“ uviedol Erik.

Obyvateľ bytovky podľa zverejnených informácií upovedomil domovníka, s ktorým spoločne vykonal kontroly v ostatných vchodoch. Počas obhliadky pivničných priestorov narazili na ďalšie prevŕtané dvere v každej pivnici. V jednom prípade našli aj poškodený zámok, čo domovník nahlásil na políciu.

Erik všetkých vyzval, aby si skontrolovali svoj majetok a pivničné priestory, jeho výstražná správa sa medzi obyvateľmi Soliniek veľmi rýchlo rozšírila. V prípade, ak natrafíte na podobne poškodené dvere, oznámte to na políciu. Neodporúča sa umiestňovať do priestorov pivníc cenné veci, ktoré môžu zlodeji odcudziť. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu