Zamestnankyňa pohostinstva v Žiline napadla v piatok večer policajta, teraz sedí v policajnej cele


Foto: Zamestnankyňa pohostinstva v Žiline napadla v piatok večer policajta, teraz sedí v policajnej cele

V piatok 24. januára vo večerných hodinách došlo v Žiline k incidentu, pri ktorom utrpel zranenie policajt v službe. Udalosť sa stala v pohostinstve na ulici Hálkova, kde bola policajná hliadka privolaná kvôli roztržke zákazníkov. Do pohostinstva neskôr privolali aj dve posádky záchrannej služby, ktoré ošetrili zranené osoby.

Počas toho, ako sa príslušníci snažili napätú situáciu upokojiť a dostať pod kontrolu, mala zamestnankyňa prevádzky uštedriť policajtovi silnú ranu do tváre. To, či bolo ublíženie úmyselné alebo nechcené, v súčasnosti nie je známe. Policajti ženu zatkli a umiestnili do cely predbežného zaistenia.

Čitatelia nás informovali, že zamestnankyňa prevádzky mala klásť policajtom odpor a navyše pôsobila značne pod vplyvom alkoholu. Podľa štandardného postupu polície by v takomto prípade musela zostať v cele až do úplného vytriezvenia, po ktorom sa podrobí výsluchu.

Žena si svojim konaním spôsobila problémy nielen s políciou, ale v prípade potvrdenia alkoholu v krvi pravdepodobne aj s inšpektorátom práce. Aktuálne čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa, za čo hrozí väzenie až na 5 rokov. Prípad ďalej sledujeme a budeme vás informovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu