Žilina opäť v centre pozornosti, už túto sobotu k nám zavíta barmanská osobnosť roka 2019!


Foto: Žilina opäť v centre pozornosti, už túto sobotu k nám zavíta barmanská osobnosť roka 2019! Foto: Róbert Šajtlava získal Slovak Bar Awards a stal sa barovou osobnosťou 2019, zavíta aj do Žiliny

V novej sezóne 2020 chystá Pancha Skybar viacero noviniek. Niektoré z nich sú už známe – okrem posily za barom sa návštevníci môžu tešiť na akcie s jedinečnou atmosférou a ďalšími hudobnými štýlmi.

Za barom sa už túto sobotu predstaví barman Róbert Šajtlava, ktorý v minulom roku získal prestížne ocenenie Slovak Bar Awards a stal sa tak barovou osobnosťou roka 2019. Posledné dva roky môžete Róberta stretnúť v trnavskom Hedon bare, kde si spoločne so svojím tímom získal zákazníkov predovšetkým prvotriednym štandardom a priateľským prístupom.

Hoci sa Pancha Skybar dá považovať ešte stále za nový objav na slovenskej barovej scéne, za pár mesiacov svojej existencie si stihla potvrdiť svoje stabilné miesto v nočnom živote Žiliny.

Zdroj: Pancha Skybar

Štýlový hudobno-koktailový skybar na 10. poschodí hotela Holiday Inn navštívilo od otvorenia do konca roka viac ako 3000 ľudí. Hosťujúci barmani z celého Slovenska namiešali tisícky jedinečných koktailov, naservírovali sa stovky tapasov a svoje sety odohralo dvanásť DJov, každý so svojím vlastným feelingom pre hudbu.

Show v podobe lietajúcich fliaš 

„Náš tím doplnil Miro Klačanský, nový bar–manažér Pancha Skybar, ktorý dosiahol skvelé úspechy v oblasti flair bartendingu (show barmana pri miešaní koktailov, napríklad vyhadzovanie fliaš do vzduchu) na slovenských a zahraničných súťažiach,” ozrejmuje Martin Mihálik, manažér Pancha Skybar.

„Máme v pláne postupne pridávať ďalšie hudobné štýly, organizovať barové súťaže a priniesť aj nové tanečné projekty,” dodáva.

Barmanská hviezda a R&B Party  

Novinky v Pancha Skybar odštartuje už túto sobotu (25.1.) DJ a producent Grimaso, známy najmä hudobnými produkciami pre svoju kapelu H16. Je tiež “dvorným” DJ-om Majka Spirita, má za sebou 3 štúdiové albumy a viac ako 250 komerčných hudobných produkcií. 

Atmosféru baru a výhľad na nočnú Žilinu si však nenechajte ujsť ani deň predtým, v piatok 24. januára. Návštevníkom sa predstaví DJ RitchART s housovými beatmi a tie najlepšie drinky za barom namieša tím headbarmana Mira Klačanského.

Využite Happy hour, vďaka ktorej máte počas oboch dní v čase od 19:00 do 21:00 možnosť vyskúšať všetky coocktaily z menu za akciovú cenu 4,90€!

Nazabudnite, vstup do baru je možný aj bez rezervácie, ale ak chcete istotu stola odporúčame využiť systém rezervácií na www.pancha.sk/rezervacia



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pancha Skybar