Kam na kvalitný punč v Žiline aj mimo Vianočných trhov? Vybrali sme tieto tri miesta!


Foto: Kam na kvalitný punč v Žiline aj mimo Vianočných trhov? Vybrali sme tieto tri miesta!

Vianočné trhy v Žiline sú v plnom prúde, ich návštevu a vôbec predvianočný čas si väčšina z nás spája s punčom. Ak si chcete dopriať kvalitný a lahodný punč, okrem trhov na námestiach nájdete v Žiline prevádzky, kde tento nápoj varia z poctivých surovín a doprajete si ho v teplej, pohodovej atmosfére. My sme pre vás vybrali tri prevádzky, v ktorých tento rok nájdete rôzne verzie punču. A nielen ten. 

Habesh Coffee v parku 
Park Ľudovíta Štúra na Bôriku 

Otváracie hodiny
Po-Pia 08:00-18:00
So 10:00-18:00
Ne 14:00-18:00 

V Parku Ľudovíta Štúra na Bôriku pribudla len prednedávnom prevádzka Habesh Coffee. Dopriať si v nej môžete spojenie alko aj nealko punču s prechádzkou obľúbeným parkom. Deti môžete potešiť napríklad lahodnou horúcou čokoládou. Habesh Coffee v parku je otvorená aj cez víkend.

„Náš punč je niečo medzi punčom a vareným vínom - červené vínko s ovocím a kvalitným džúsom, škoricou, klinčekmi a badiánom. Pri prechádzke v parku zahreje taktiež nealko jablkovo-hruškový punč, pre šoferóv či deti.“ 

Habesh Coffee v parku Ľ. Štúra ponúka najmä tradičné kávové nápoje od espressa či cappuccina až po moderné espresso tonic alebo filtrovanú kávu a etiópsky čierny čaj. Mimoriadne populárne je napríklad aj kurkuma latte. Z občerstvenia sú to zapekané sendviče a koláče od lokálnych výrobcov.


Pancha Skybar Žilina 
10. poschodie Holiday Inn 

Otváracie hodiny
Pia 18:00 - 04:00

Už niekoľko mesiacov mení barovú scénu v Žiline Pancha Skybar, ktorý sa nachádza na desiatom poschodí Holiday Inn. Atmosféra, hudba, kvalitné nápoje a medzi nimi nechýba ani punč. Ak chcete skĺbiť tradičný vianočný pôžitok z punčovania a potom pokračovať s priateľmi, práve tento koktejlový bar s vlastnými DJ´s je miesto pre vás.

„Žilina spustila vianočnú sezónu a my ponúkame afterku, dobré drinky a hudbu. Pripravujeme aj vlastný punč, ktorý si môžete vychutnať s jedinenčným výhľadom na Žilinu. A potom môžete vyskúšať naše miešané koktejly aj shoty, ak vyhladnete, zasýtia vás tapas.“ 

Najbližšie sa budete môcť nechať unášať večerom už 6. decembra. Ak budete mať už hektického predvianočného obdobia plnú hlavu, 21. decembra je ideálny dátum pre vás na to prísť na iné myšlienky práve v Pancha Skybare. Výnimočne otvorí bar vo štvrtok 26. decembra, teda na Štefana, kedy sa spustí nezastaviteľný prúd zábavy a zážitkov. 


Pub u Joža 
Bulvár - Antona Bernoláka 17 

Otváracie hodiny
Po-So 10:00-22:00 

Vo familiárne nazvanom pube nájdete takzvané Jožove Punčové Gule, päť variácií punčov si môžete vychutnať s rôznym likérom - Štartér (Božkov Rum), Šrobovák (Hruškovica), Kladivo (Slivovica), Rozkurovač (Tatranský čaj) a Paroháč (Jägermaister

„Každý rok ponúkame kvalitný domáci punč podľa našej dlhoročnej receptúry, kde používame likér a kvalitne červené víno. Práve to dodá punču tu správnu chuť a vôňu, vďaka čomu si ho vychutnáte naplno. Na náš punč sa rozhodne budete chcieť vrátiť.“ 

Okrem toho aktuálne prebieha v reštaurácii zľava 15% pre študentov a učiteľov, ktorí majú karty ISIC, ITIC či EURO 26 a to na všetok sortiment. Okrem punču si tu môžete vyberať jedlo zo širokého výberu ako sú burgre, steaky, veľmi obľúbené krídelka, pizzu a počas pracovného týždňa aj denné menu. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok