Policajti vykonali v Žilinskom kraji ďalšiu úspešnú protidrogovú akciu, zadržali 35-ročného Dávida


Foto: Policajti vykonali v Žilinskom kraji ďalšiu úspešnú protidrogovú akciu, zadržali 35-ročného Dávida Foto: KR PZ Žilina

V uplynulých dňoch vykonali policajti v Dolnom Kubíne ďalšiu úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. Na zásahu sa podieľali kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Dolnom Kubíne spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 35-ročného Dávida z okresu Tvrdošín, z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

„Počas akcie policajti vykonali v Dolnom Kubíne viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili kryštalické látky. Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 73 bežným jednotlivým dávkam drogy,“ uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Na obvineného muža spracoval vyšetrovateľ Policajného zboru podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina