Známe hity, Dara Rolins a bláznivá zábava. Októbrová Oldies party v žilinskom Event House je tu!


Foto: Známe hity, Dara Rolins a bláznivá zábava. Októbrová Oldies party v žilinskom Event House je tu!

Jesenný oldieskový žúr v Event House je späť. Zober partiu kamošov alebo vyraz na dámsku jazdu. Nevidel si spolužiakov zo strednej už pár rokov? Dajte si stretávku, vytiahnite zo skrine hlboko odložené retro skvosty a zažite spolu noc nezabudnuteľných hitov, koncert Dary Rolins a bláznivú zábavu už 26. októbra v Event House.

70´s, 80´s a 90´s

Zábava bude v rukách overeného DJ Majca. Ten si pre návštevníkov pripravil najväčšie tanečné hity 70., 80. a 90. rokov. Sedemdesiatky priniesli legendy ako ABBA a Bonny M, k ikonám osemdesiatok patrili Bon Jovi, Bryan Adams, U2, Depeche Mode, Roxxete či Modern Talkin.

Deväťdesiatky sú nezabudnuteľné aj vďaka skupine Kelly Family, spevákovi Michaelovi Jacksonovi a dievčatám zo Spice Girls. Ich najznámejšie hity a hity ďalších legiend si môžeš pripomenúť už 26. októbra pod jednou strechou v Event House.

Čo o mne vieš  a zázračný prsteň Arabely

Špeciálnym hosťom oldiesky je tentokrát obľúbená speváčka Dara Rolins. Dara je neodmysliteľnou súčasťou slovenskej hudobnej scény od osemdesiatych rokoch. Prvé koncertné turné absolvovala ako 10-ročná, v roku 1983 vydala svoj prvý album Keby som bola princezná Arabela a pre televíziu nakrúcala hudobné filmy.

Významným bodom jej kariéry bol aj moment, kedy ju oslovil Karel Gott. Spolu naspievali známy duet Zvonky štěstí, ktorého nemecká verzia valcovala za hranicami Československa všetky hitparády. Nasledovali ďalšie filmy, albumy a s nimi aj ďalšie známe hity, ktoré Dara zaspieva aj v Event House.


Mrkváče, lesklé elasťáky a nablýskaná trvalá

Oldieska v Event House  je perfektná príležitosť vytiahnuť zo skrine hlboko odložené kúsky. Či už si skôr na mrkváče, šuštiakovú bundu, lesklé elasťáky a biele ponožky, alebo radšej zvolíš šaty ako vystrihnuté z časopisu Burda, všetky tieto retro klenoty sú vítané! Na oldies párty sa môžeš naozaj vyhrať a siahnuť po saku s vypchávkami, hrebeňom vo vrecku a všetko to doladiť perfektnou trvalou.

Ak ste celá partia a chcete si dopriať pohodu a komfort, zvoliť môžete VIP vstupenky s rezervačkou stola. Vstupenky zakúpite na www.ticketportal.sk alebo na mieste.

O EVENT HOUSE

Event House Žilina je industriálny dizajnový priestor na eventy. Nachádza sa v priemyselnej časti Žiliny. Je dostupný MHD linkami č. 20 a 22 a prímestskými linkami (zastávky Rajecká – Mliekarne, Rajecká – Elektrovod). Pred areálom je k dispozícii parkovisko.

Vnútorné haly sú nefajčiarske. Priestor je využívaný na firemné eventy, koncerty, plesy, párty, konferencie, kongresy, podujatia veľkokapacitného charakteru, veľtrhy a výstavy, ale i svadby. Event House tvoria 3 eventové haly, vonkajšia terasa, backstage.

Miesto: Event House Žilina
Dátum: 26.10.2019 - 21:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR EventHouse