Ďalšia tragická dopravná nehoda, bez prítomnosti alkoholu


Foto: Ďalšia tragická dopravná nehoda, bez prítomnosti alkoholu

V nedeľu 25. januára v čase okolo 19.45 hod. došlo na ceste tretej triedy v katastri obce Potok, okres Ružomberok k tragickej dopravnej nehode.

58 ročný vodič (z Ružomberka) viedol osobné motorové vozidlo Fiat Stilo v smere od Liptovského Mikuláša na obec Bešeňová, okres Ružomberok. V miernej pravotočivej zákrute, z doposiaľ presne nezistených príčin, prešiel do protismernej časti vozovky. Následne s vozidlom narazil do oproti idúceho osobného motorového vozidla Audi S5, do ktorého narazilo vozidlo Land Rover Discovery (36 ročná vodička). Pri dopravnej nehode utrpela 56 ročná spolujazdkyňa (z Ružomberka) vo vozidle Fiat zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým žiaľ na mieste podľahla. Vodič vozidla Fiat a 30 ročná vodička vozidla Audi utrpeli ľahké zranenia. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol.

V súvislosti s touto udalosťou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia.
Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 
Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu