Chcete byť úspešní? Podnikajte na správnom mieste a v dobrej spoločnosti


Foto: Chcete byť úspešní? Podnikajte na správnom mieste a v dobrej spoločnosti

Lokalita a jej kultúra je kľúčovým atribútom pre úspech drobného podnikania v oblasti obchodu a služieb. Či už máte kaviareň, bistro alebo kvetinárstvo alebo ste šikovný barber, isto viete, že správne miesto je polovicou úspechu.

Investícia do interiéru a vybavenia obchodnej prevádzky je príliš vysoká na to, aby ste si mohli dovoliť riskovať s jej umiestnením. Vyberajte si preto miesto, ktoré je vo frekventovanej lokalite a zároveň má premyslený obchodný koncept tak, aby vo Vašej blízkosti boli aj ďalšie dobré obchody a služby, v ktorých ľudia radi nakupujú. Takéto miesto vytvárame pre vás na Námestí Rudiny II

Námestie Rudiny II - radosť podnikať! 

Jedným z miest, ktoré stoja v Žiline za pozornosť, je novo postavené námestie mestskej časti Rudiny II na Hlinách VI. Vzniká tu exkluzívne miesto pre 20 obchodných prevádzok. Premyslený koncept dáva priestor obchodom a službám pre každodenné využitie nielen obyvateľmi Rudín II, ale aj obyvateľmi celej lokality Solinky, Hliny VI a Bôrik. Prítomnosť blízkych obchodných reťazcov Lidl, Tesco a Obchodna galéria Naša zároveň zabezpečuje pravidelné návštevy klientov aj z mestskej štvrte Hájik, Bytčica a Bánová. Celkovo sa tak v spádovej lokalite nachádza viac ako 13 000 domácností! Námestie bude spustené do prevádzky v novembri 2020. 

Podnikajte v dobrej spoločnosti 

Prenajímateľ prevádzok na námestí Rudiny II, spoločnosť Istrofinal, zostavil pri plánovaní tejto zóny výberové kritériá na nájomníkov tak, aby všetci poskytovali služby na vysokej kvalitatívnej úrovni, vzájomne sa dopĺňali a podporovali. Návštevníci a obyvatelia lokality budú námestie radi navštevovať, pretože tu nájdu všetko potrebné na jednom mieste - kaviareň, bistro so zdravým občerstvením, banku, detský kútik, ale aj kvetinárstvo, kaderníčku či obľúbené yoga centrum… 

Nájomca, ktorý podporuje váš biznis

Námestie Rudiny II bude centrom spoločenského života s osobitou atmosférou a kultúrou prostredia. Na námestí plánuje prevádzkovateľ organizovanie pravidelných kultúrno-spoločenských podujatí pre širokú verejnosť a pripravujeme tiež koncept dlhodobej marketingovej podpory pre nájomníkov. 

Chcete podnikať v atraktívnej lokalite? 

Radi Vám poskytneme všetky potrebné informácie a osobnom stretnutí, kontaktujte našu manažérku obchodných vzťahov - JUDr. Ivana Tkáčová, 0911 861 507, tkacova@istrofinal.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Istrofinal