Kantína Poštová na Vlčincoch v sebe spája kvalitu reštaurácie pri zachovaní rýchlosti fastfoodu


Foto: Kantína Poštová na Vlčincoch v sebe spája kvalitu reštaurácie pri zachovaní rýchlosti fastfoodu
Galéria: 17 fotiek

V nedávno otvorenom biznis centre Poštová 1 na Vlčincoch v Žiline už niekoľko mesiacov funguje samoobslužná reštaurácia Kantína Poštová, ktorá patrí medzi prvé v meste s využitím konceptu fast casual. Ten v sebe kombinuje výhody klasickej reštaurácie a rýchleho občerstvenia, čo najlepšie reflektuje potreby dnešnej doby.

S mottom “kvalita reštaurácie, rýchlosť fastfoodu” si tu môžete dopriať raňajky či obed aj v prípade, že máte zrovna naponáhlo. Pritom stále nemusíte obetovať gastronomickú kvalitu.

Naopak, z čerstvých surovín si tu môžete ráno vychutnávať teplé raňajky s vajíčkami na viacero spôsobov, plnené bagety či šaláty. Denne čerstvé šaláty, ovocné a zeleninové šťavy, napečené štrúdle či domáce koláče sú aj súčasťou obedného menu.

Denné menu v Kantína Poštová v Žiline vďačí za popularitu svojej skladbe, svoje si tu nájde každý vďaka niekoľkým druhom polievok a hlavných jedál, medzi ktorými nechýba zdravá alternatíva v podobe FIT menu. Máte náladu na gurmánsky zážitok aj počas obednej prestávky bežného pracovného dňa? Žiadny problém, môžete si dopriať prémiové business menu. 

„Princíp zvaný fast casual, kedy varíme jedlo na kvalitatívnej úrovni reštaurácie, no servírujeme ho s rýchlosťou fastfoodu, sa pomaly stáva dominantným trendom v zahraničí. Pre zákazníkov to znamená, že jedlo vidí priamo pred sebou a môže sa rozhodnúť na mieste. Nie je výnimkou, že si niekto nájde v menu položku a na mieste potom zistí, že má chuť na niečo iné. Celé menu si potom vie poskladať sám - od polievky cez nápoj po dezert,“ vysvetľuje manažér reštaurácie Pavol Nemček.

Z ponuky čerstvých šalátov aj zákuskov si vyskladáte sami to najlepšie pre seba.

Nespornou výhodou takto poňatej reštaurácie je predvídateľnosť - aj počas najväčšej špičky máte svoje jedlo vyskladané a zaplatené v neporovnateľne krátkom čase oproti klasickej reštaurácii.

Vďaka tomu viete svoj pracovný deň plánovať presnejšie aj s priestorom na raňajky či obed. K dispozícii je aj dostatok parkovacích mieste hneď pri reštaurácii alebo v blízkom okolí, aj preto je Kantína Poštová ideálnym miestom na pracovné či súkromné stretnutia počas obednej prestávky.

Priamo pri Kantíne Poštová a aj v blízkom okolí je vždy dostatok bezplatných parkovacích miest.

V minimalistických moderných priestoroch sa tu skĺbilo kvalitné jedlo, cenová a časová dostupnosť a možnosť pohodlne bez stresu zaparkovať.

Kantína sa nachádza na ulici Poštová 1 v rovnomennom biznis centre a je pre vás otvorená počas pracovných dní od 07:30 hod. do 15:00 hod. Aktuálne menu spolu s ďalšími informáciami, napríklad možnosťami rozvozu pre firmy, nájdete na www.kantinapostova.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kantína Poštová