Kampaň s dvojzmyselným hashtagom #abyzenamdobrebolo od Justin Paukin v Žiline má svoje rozuzlenie


Foto: Kampaň s dvojzmyselným hashtagom #abyzenamdobrebolo od Justin Paukin v Žiline má svoje rozuzlenie
Galéria: 14 fotiek

Žilinská módna značka pre pánov Justin Paukin začiatkom mesiaca spustila kampaň, ktorú jej príjemcovia vnímali rôzne. Minimalistické billboardy s hashtagom #abyzenamdobrebolo bolo totiž možné chápať dvojako.

Kým ženy v odkaze najčastejšie videli posolstvo “Aby Ženám Dobre Bolo” pri dobre oblečených mužoch, tí kampaň poňali ako povzbudenie na štýl “Aby Že Nám Dobre Bolo”. Z vtipnej slovnej hračky vznikla menšia polemika, ktorú ale rozlúskla druhá fáza kampane.

 

Tá už nesie jasné posolstvo “Milé slečny, milé dámy, obliekať sa chceme sami” aj s verziou hashtagu #AbyZeNamDobreBolo. Ako nám upresnil aj zástupca značky Justin Paukin, svojou koncepciou ukazujú mužom, že obliekanie je dôležitou súčasťou ich osobnosti.

Celá kampaň je manifestom za mužov, keďže až polovica pánov sa podľa prieskumu značky oblieka pod vplyvom žien. Výber pritom ovplyvňuje vnímanie samého seba:

„Rada od nežnejšieho pohlavia je určite dobrá, ale konečné rozhodnutie má byť predsa na nás. Muž sa vie cítiť naozaj sebavedomo až vtedy, keď je stotožnený s tým, čo nosí. A na to sme tu práve my, aby sme mu poradili,“ prezradil zakladateľ žilinskej značky Dávid Paučin.

Zážitok nie je len nosenie kvalitného a dobre padnúceho obleku s doplnkami, ale už jeho samotná kúpa

Justin Paukin sa odlišuje od ostatných predajcov spôsobom, akým prebieha celý proces od výberu cez skúšanie po úpravy až po záverečné nosenie. Zabudnite na klasické predajne, kde sa pohybujete medzi inými zákazníkmi a sami si skúšate a postupne hľadáte.

Naopak, v pekných priestoroch v centre Žiliny vo Farskej uličke si dohodnete termín, predbežne vyberiete niekoľko oblekov a potom ich v kľudnej atmosfére vyskúšate, po celý čas vám asistuje stylista. Medzi skúšaním sa dozviete, ktoré prvky sú vhodné do kombinácie a zistíte, ako sa obliekať na rôzne príležitosti.

Na vyskúšanie obleku máte pohodlie, kľud a dostatok času.

Ak si myslíte, že tento postup sa zákonite odrazí na výslednej cene, máte pravdu - sú výhodnejšie. Obleky porovnateľnej kvality môže Justin Paukin vďaka tomuto obchodnému modelu ponúkať s cenou nižšou o desiatky percent.

A nie je to len o oblekoch - samozrejmosťou sú nohavice, kravaty či iné doplnky. Už dnes sú dostupné aj neviditeľné tričká pod košele, držiaky proti vykasávaniu, kvalitné topánky a pripravuje sa aj ďalšia prémiová rada vlnených oblekov:

Postupne sme vybudovali ponuku tak, aby bola naozaj komplexná. S trochou nadsádzky môžeme povedať, že dnes vieme obliecť kompletne každého, aj keby k nám prišiel v plážových kraťasoch a v tielku. Dobre vybraný oblek či košeľa sa potom prejaví aj na sebavedomí jeho majiteľa, a o tom to je - abyže nám dobre bolo,“ usmieva sa Dávid Paučin.

Justin Paukin vás oblečie na mieru a kompletne.

Zároveň dodáva, že prémiová rada sa šije na Slovensku z kvalitnej talianskej a britskej stopercentnej vlny. Dochádza tu k spojeniu dlhoročnej slovenskej tradície šitia a tradične najkvalitnejších látok, ktoré pochádzajú práve z dvoch vyššie uvedených krajín.

Aj keď Dávid zatiaľ neprezradil, kedy a či bude dostupná služba aj v iných mestách, najpravdepodobnejšie je, že kvalitný servis a produkty Justin Paukin si budú môcť dopriať po Žilinčanoch aj obyvatelia hlavného mesta. 

Viac informácií nájdete na www.justinpaukin.sk





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Justin Paukin