V nedeľu večer došlo v Žiline k zrážke auta a motorky, motocyklista zraneniam podľahol


Foto: V nedeľu večer došlo v Žiline k zrážke auta a motorky, motocyklista zraneniam podľahol Foto: čitateľ Daniel P.

V nedeľu 18. augusta 2019 došlo vo večerných hodinách v Žiline k dopravnej nehode, po ktorej vyhasol život mladého muža. K zrážke motocyklistu a osobného auta na Priemyselnej ulici boli privolané všetky záchranné zložky.

Záchranári si na mieste prevzali do svojej starostlivosti mladého vodiča motocykla, u ktorého bolo podozrenie na ťažké vnútorné poranenia. Zraneného 27-ročného muža previezli do žilinskej nemocnice.

„Posádka RLP2 Žilina bola včera v noci vyslaná na zásah ku zranenému motocyklistovi v Žiline na Priemyselnej ulici. Pacient bol odovzdaný do nemocnice s predpokladaným ťažkým poranením vnútrobrušných a vnútrohrudných orgánov v počiatočnom šokovom stave, tlakovo bol však stabilizovaný, bol pri vedomí a dýchal spontánne,“ potvrdila Katarína Načiniaková zo skupiny Falck.

Mladý vodič motocykla vážnym zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol. Cesta bola počas dokumentovania nehody úplne uzavretá, sprejazdniť sa ju podarilo až po takmer troch hodinách. Presné príčiny vzniku dopravnej nehody vyšetruje polícia v Žiline.

Bližšie informácie zisťujeme.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu