Prípravné trhové konzultácie na dostavbu diaľnice pri Žiline začínajú už túto stredu v aule SAV


Foto: Prípravné trhové konzultácie na dostavbu diaľnice pri Žiline začínajú už túto stredu v aule SAV

Národná diaľničná spoločnosť pozýva spoločnosti na prípravné trhové konzultácie k dostavbe úseku D1 Lietavská Lúčka - Višňové - Dubná Skala, ktoré sa uskutočnia 31. júla o 10:00 v aule Slovenskej akadémie vied. Cieľom stretnutia je informovanie o plánovanom postupe verejného obstarávania a získanie informácií vhodných pre použitie pri plánovaní a realizácii verejného obstarávania.

„Pre čo najrýchlejšie dokončenie úseku je proces verejného obstarávania rozfázovaný na štyri etapy. Ako prvý sa začne súťažný dialóg na diaľničný úsek D1 Lietavská Lúčka - Višňové - Dubná Skala vrátane tunela Višňové, ktorého sa budú týkať prípravné trhové konzultácie. Nasledovať bude súťaž na stredisko údržby vrátane operátorského pracoviska, ako tretie sa vyhlási verejné  obstarávanie na technológiu tunela a poslednou bude súťaž na odpočívadlo Turie,“ uvádza NDS.

Spoločnosti zároveň môžu NDS poslať vyplnený dotazník s konkrétnymi predstavami a pripomienkami k vyhláseniu súťaže na stavbu D1 Lietavská Lúčka - Višňové - Dubná Skala. Dotazník s bližšími informáciami sa nachádza na adrese: https://ndsas.sk/press/akcie/stretnutie-s-odbornou-verejnostou-pred-vyhlasenim-sutaze-na-dokoncenie-vystavby-dialnice-d1-lietavska-lucka-visnove-dubna-skala

Spoločnosti môžu vyplnený dotazník odovzdať v stredu počas prípravných trhových konzultácií alebo zaslať e-mailom na: lujza.flimelova@ndsas.sk a veronika.chudicova@ndsas.sk do 2. augusta 2019 do 12:00 hod. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: NDS