Kimbino nálepky už aj v Žiline: Majte letáky online a šetrite životné prostredie


Foto: Kimbino nálepky už aj v Žiline: Majte letáky online a šetrite životné prostredie

Lesov na Slovensku stále viac ubúda. A kým lesníci tvrdia, že ťažba dreva je rovnomerná a vyrúbu len toľko, koľko inde narastie, ochranári bijú na poplach. Spoločnosť Kimbino chce zmeniť myslenie ľudí a kladie si za cieľ naučiť ich žiť ekologicky a využívať elektronické letáky namiesto papierových.

Či majú pravdu lesníci, alebo ochranári, všetci sa zhodnú na tom, že k prírode treba pristupovať šetrne a pri jej ochrane treba začať od seba. Jedným zo spôsobov celosvetového zníženia výrubu stromov je zníženie množstva spotrebovaného papiera. Ak máte dojem, že doma papier takmer nevyužívate, pozrite sa do vašej schránky. Každý deň v nej nájdete množstvo letákov najrôznejších obchodov.

Práve tu sa nachádza jeden z najväčších zdrojov plytvania papierom. Koľko z týchto letákov si skutočne prečítate a koľko z nich putuje rovno do koša? Dnes, keď všetko hľadáme na internete, sa zdá, akoby obchody so svojimi letákmi zaspali dobu. Vedeli ste, že aj akciové ponuky je možné nájsť on-line? 

Kráčajte s dobou, sledujte Kimbino

Spoločnosť Kimbino sa rozhodla pomôcť znižovať plytvanie papierom a vytvorila stránku, kde nájdete letáky najobľúbenejších obchodných reťazcov. Tak, ako by ste ich čítali doma pri stole, môžete ich prelistovať na vašom smartfóne, tablete či počítači. Výhodou je, že všetky sú na jednom mieste, a tak si viete ihneď porovnať cenové ponuky a nakúpiť skutočne najvýhodnejšie.

Navyše, Kimbino vytvorilo aplikáciu, s ktorou budete mať letáky priamo vo vašom dotykovom telefóne, a teda vždy po ruke.


Ak ste sa rozhodli prejsť na elektronické letáky, je dobré dať o tom vedieť aj tým, ktorí roznášajú ich papierovú verziu. Kimbino vám ponúka možnosť nalepiť si na vašu schránku nálepku s informáciou, že žijete ekologickejšie. Kimbino nálepky nájdete priamo na ich stránke, kde si ich môžete stiahnuť, vytlačiť a okamžite nalepiť na svoju poštovú schránku.

Obyvatelia mestskej časti Vlčince už nálepky aktívne používajú a majú ich nalepené na svojich schránkach. Ak doma nemáte tlačiareň, nezúfajte. Nálepky si môžete vyzdvihnúť zadarmo na výdajnom mieste v centre Žiliny, v obchode Váž si Žilina.

Obchodík sa nachádza vedľa tržnice, na adrese J. M. Geromettu 13. K dispozícii je 200 kusov nálepiek zdarma pre najrýchlejších a to v vo variante obdĺžnik alebo štvorec. Môžete si teda vybrať nálepku podľa toho, akého rozmeru máte poštovú schránku.

Čím viac nálepiek na schránkach, tým menej bude vyrúbaných stromov!
Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach:

IG: https://www.instagram.com/kimbino.slovensko/
FB: https://www.facebook.com/kimbino.slovensko/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kimbino