Vlci ďalej valcujú, tento raz odišiel zo Žiliny s debaklom Zvolen!


Foto: Vlci ďalej valcujú, tento raz odišiel zo Žiliny s debaklom Zvolen!
Galéria: 35 fotiek

Znovuzrodenie. Tak momentálne možno vystihnúť formu MsHK Žilina v hokejovej extralige. Po dlhodobo nepresvedčivých výsledkoch, keď mala Žilina problém často vôbec streiť gól, to začína Vlkom konečne poriadne “sypať”.

Domáci sa do súpera zahryzli hneď od úvodu a okamžite vstrelili gól, ten však rozhodca neuznal. Netrvalo dlho a sieť sa rozvlnila po druhý raz, keď už v 2. minúte otvoril skóre Ďurkech. V 10. minúte zvýšil Drevenák, v druhej stretine pridali Vlci ďalšie dva góly a v poslednej dokonca tri, čo v konečnom súčte znamenalo vysokú výhru 7:0 a shotout pre Cibuľu, ktorý v bráne supluje zraneného Križana. Presadili sa aj posily Žiliny, keď v tretej tretine strelil gól Robo Krajči po asistencii Mareka Urama.

Posledné 3 domáce zápasy vyhrala Žilina s celkovým skóre 17:4! Výraznou mierou tomu prispievajú aj domáci fanúšikovia, ktorí si postupne nachádzajú cestu späť na žilinský zimák. Láka ich nie len zlepšená hra Vlkov ale aj skvelá atmosféra na zápasoch, čo ocenil aj asistent trénera Mikulu M.Groma: “Som rád, že zlepšenými výkonmi ťaháme do hľadiska viac divákov, ktorí nás aj dnes skvele podporili. Výborne sme dnes korčuľovali, podržal nás brankár Igora Cibuľa. Ďakujem svojim hráčom i divákom a teším sa na ďalší zápas.”

Budúci týždeň hrá Žilina najskôr v Trenčíne (16.1.) a potom privíta v nedeľnajšom derby Martin (18.1. od 17:30).


MsHK DOXXbet Žilina - HKM Zvolen 7:0 (2:0, 2:0, 3:0)

Góly: 2. Ďurkech (Síkela), 10. Drevenák (Demel, S. Hudec), 22. Valášek (Demel, Drevenák), 38. Dolinajec (Milan Procházka), 44. Demel (Valášek, Drevenák), 45. R. Krajči (M. Uram, Síkela), 45. Dolinajec (Drábek)
Diváci: 1405 divákov

foto: Matúš Pisár / Žilinak




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu