AKTUÁLNE: Na výjazde zo Žiliny do Martina došlo k nehode, postupne sa upcháva celé mesto


Foto: AKTUÁLNE: Na výjazde zo Žiliny do Martina došlo k nehode, postupne sa upcháva celé mesto
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

Dnes 30. mája 2019 došlo krátko po 16:00 hod. k dopravnej nehode na štátnej ceste 1/18 za Žilinou. Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky. Podľa informácií z Krajského operačného strediska HaZZ v Žiline ide o nehodu kamióna a dodávky. Pri nehode malo dôjsť aj k zraneniam účastníkov.

Polícia v Žiline žiada upozorniť vodičov na dopravnú nehodu, ktorá sa stala na ceste 1/18 na výjazde zo Žiliny na Martin, cesta je úplne neprejazdná, na mieste sú hliadky PZ,“ informovalo operačné stredisko KR PZ v Žiline.


Cesta je zablokovaná v úseku pri mestskej časti Mojšova Lúčka

Hlavné ťahy v Žiline sú veľmi ťažko prejazdné už približne dve hodiny. Najhoršia situácia je na uliciach Nemocničná, Ľavobrežná a Košická. Semafor na Košickej ulici nepúšťa autá smerom na Martin, následkom čoho sa upcháva aj Predmestská ulica a výjazd od hypermarketu Tesco.

Momentálne je možné kvôli nehode očakávať zhoršenie už aktuálnej nepriaznivej situácie. Na mieste zasahuje viacero posádok záchrannej služby, kamión je skrížený cez celú cestu. Celkovo sú poškodené približne 4 vozidlá.

Viac informácií o doprave nájdete na stránke Dopravný servis Žilina.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu