Tradičný študentský Majáles v Žiline nahradí tento rok Rapeš Fést 2019, koná sa už v utorok


Foto: Tradičný študentský Majáles v Žiline nahradí tento rok Rapeš Fést 2019, koná sa už v utorok Foto: Rádio Rapeš

Niekoľko posledných rokov si študenti v Žiline zvykli na Bažant Majáles, ktorý sa postupne konal na rôznych miestach. Aj tento rok pripravili organizátori z Irš Rapeš akciu, konkrétne v areáli internátov na Hlinách, ktorá nesie meno Rapeš Fést 2019. 

Na ihrisku medzi blokmi VII. a V. vystúpi spolu päť kapiel - Posthype, Dáša Fon Fľaša, Samčo, brat dážďoviek, Vifoners, Ja ty a Rolo a pripravený je aj ďalší program. 

„Vo vzduchu cítiť leto a preto je tu dôvod ísť na prvý festival celkovo, ale aj v tomto roku. Nemusíš nikde cestovať, pretože RAPEŠ FÉST 2019 sa bude konať priamo na Hlinách na ihrisku medzi blokmi VII a V. Môžete sa tešiť na vystúpenia 5 kapiel, súťaže, občerstvenie a na veľa dobrej zábavy. Tešíme sa na Vás a dúfame, že aj vy na nás,“ dodali organizátori.

O týždeň neskôr - 21. mája 2019 sa, taktiež na Hlinách, uskutoční každoročná udalosť Športový deň na Hlinách, kde sa bude súťažiť vo futbale a vybíjanej. Udalosť, na ktorej je možné prihlasovať sa, nájdete po kliknutí na tento odkaz


22. mája 2019 sa uskutoční “Nonstopka” - vysielanie Rádia Rapeš po dobu 30 hodín bez prerušenia, kde budú môcť poslucháči počuť v éteri tie najobľúbenejšie a najzaujímavejšie relácie, ktoré boli počas školského roka odvysielané.  

Nonstopka začne o 18:00 hod. a končiť bude nasledujúci deň 24:00. 


Miesto: Hliny Žilina
Dátum: 14.05.2019 - 15:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Rádio Rapeš