Mesto Žilina vyhlásilo výberové konania na riaditeľa mestského divadla aj hlavného architekta


Foto: Mesto Žilina vyhlásilo výberové konania na riaditeľa mestského divadla aj hlavného architekta Foto: ilustračné - wikipedia/pixabay

Na poslednom zasadnutí mestského zastupiteľstva schválili poslanci odvolanie Antona Šulíka z pozície riaditeľa Mestského divadla Žilina a tiež odobrili vznik Útvaru hlavného architekta mesta Žilina. Na obidve pracovné pozície - riaditeľ / riaditeľka Mestského divadla Žilina a hlavný architekt mesta Žilina - riaditeľ/riaditeľka Útvaru hlavného architekta mesta Žilina bolo vyhlásené výberové konanie.

Nový riaditeľ alebo riaditeľka Mestského divadla Žilina musí mať vysokoškolské vzdelanie v oblasti kultúry, umenia, vzdelávania alebo manažmenut a zároveň tri roky praxe. K žiadosti musí uchádzač priložiť aj koncepciu a víziu spôsobu riadenia a stratégie rozvoja Mestského divadla Žilina s dôrazom na umelecké a ekonomické smerovanie.

Uchádzači majú možnosť posielať žiadosť spolu s potrebnými dokladmi, štruktúrovaným životopisom na adresu mestského úradu do 29. mája 2019. Podrobné informácie k výberovému konaniu sú dostupné na tomto odkaze.  

Riaditeľ/riaditeľka Útvaru hlavného architekta mesta Žilina musí mať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v oblasti architektúry a urbanizmu, minimálne desaťročnú prax v oblasti územnoplánovacej činnosti a architektúry po nadobudnutí vysokoškolského vzdelania a skúsenosti s riadením pracovného kolektívu.


Okrem motivačného listu musia uchádzači k žiadosti doložiť aj víziu rozvoja mesta Žilina, koncepciu organizačnej štruktúry ÚHA a personálneho (profesijného) obsadenia tímu hlavného architekta, úloh, cieľov a činnosti organizácie v rozsahu maximálne 5 strán A4. 

 V rámci osobného pohovoru budú vybraní uchádzači prezentovať výsledky svojej odbornej činnosti a riešiť prípadovú štúdiu alebo modelovú situáciu. Rovnako ako v prípade pozície v divadle, aj tu musia uchádzači doručiť potrebné dokumenty na mestský úrad do 29. mája 2019. Podrobné informácie k výberovému konaniu sú dostupné na tomto odkaze

Okrem toho oznámilo mesto ďalšie voľné pracovné miesta - asistent/ka primátora, opatrovateľ/ka v dennom stacionári a odborný referent špecialista na odbore projektov EÚ (podrobnosti získate kliknutím na jednotlivé pracovné pozície). 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu