Mesto Žilina hľadá fotografa a kameramana na Staromestské slávnosti a Vianočný beh 2019


Foto: Mesto Žilina hľadá fotografa a kameramana na Staromestské slávnosti a Vianočný beh 2019 Foto: ilustračné - pixabay.org

V piatok 3. mája 2019 zverejnilo mesto Žilina výzvu na predkladanie ponúk pre zákazku na dodanie digitálneho fotografického a video záznamu dvoch kultúrnych podujatí - nadchádzajúcich Staromestských slávností v dňoch 30.5. - 1.6. a v decembri Vianočného behu a otužileckého plávania. Z oboch akcií požaduje mesto fotodokumentáciu a videodokumentáciu vrátane snímania dronom.  

Špecifikácia Staromestské slávnosti Žilina

Fotodokumentácia - 3 dni (približne 8 hodín denne, priebežne fotenie oboch námestí, atmosféry, interpretov, rôzne pohľady)
Video dokumentácia - 3 dni (približne 8 hodín denne, priebežne natáčanie oboch námestí, atmosféry, interpretov, rôzne pohľady), snímané viacerými kamerami, snímanie záberov aj za pomoci dronu odovzdanie vo variantoch: 1. kompletného nasnímaného materiálu bez zostrihu; 2. trojminútové promo video; 3. 30 sekundové promo video) 


Špecifikácia Vianočný beh a otužilecké plávanie 

Fotodokumentácia - 6 hodín (Zachytenie atmosféry, významných momentov, celý priebeh podujatia, oceňovanie)  
Video dokumentácia - približne 6 hodín(Priebežne natáčanie atmosféry, pretekov, rôzne pohľady, oceňovanie), snímané viacerými kamerami, snímanie záberov aj za pomoci dronu odovzdanie vo variantoch: 1. kompletného nasnímaného materiálu bez zostrihu, 2. trojminútové promo video, 3. 30 sekundové promo video)

Požadovaná kvalita snímkov je minimálne 20 megapixelov, uchádzač musí disponovať aj teleobjektívom s minimálnou ohniskovou vzdialenosťou 300mm, ďalej objektívom s clonou 1.4 a pre videozábery je požadované rozlíšenie minimálne Full HD a stabilizátor obrazu. Ďalej musí mať praktické skúsenosti s fotografovaním minimálne troch podujatí nad 5 000 návštevníkov. 

Predpokladaná hodnota zákazky bola určená na 1 750 Eur bez DPH, lehota na ukladanie ponúk uplynie 10. mája 2019 o 9:00 hod. Viac informácií nájdete na www.ezakazky.sk/zilina


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu