KOMENSKÉHO REZIDENCIA má stavebné povolenie a začala s výstavbou


Foto: KOMENSKÉHO REZIDENCIA má stavebné povolenie a začala s výstavbou
Galéria: 14 fotiek
Foto: MGM

Žilinská spoločnosť BEST group eu získala 09.03.2019 právoplatné stavebné povolenie na výstavbu projektu „Komenského rezidencia“. Na stavbe sa bezprostredne začalo pracovať. Nová dominanta Komenského ulice vzniká v centre Žiliny na mieste bývalej stavebnej fakulty v pôvodnom pôdoryse so zachovanou zeleňou.

V polyfunkčnom dome budú okrem jedno až šesťizbových bytov aj obchodné a kancelárske priestory. Súčasťou mezonetov umiestnených na najvyššom podlaží budú nadštandardné  strešné terasy.

Galéria: 14 fotiek

Obchodné a kancelárske priestory sú určené na prenájom.  Predaj bytov úspešne odštartoval začiatkom tohto roka a dnes podľa predajcu - realitnej kancelárie MGM je zazmluvnených okolo 30% bytov. S dokončením stavby sa počíta v lete 2020, následne po kolaudácii sa budú  do novostavby môcť nasťahovať jej noví majitelia.

Výstavba prebieha v uzavretom areáli bez dopravných obmedzení pre obyvateľov Bulváru alebo Hlín. V prípade výstavby Komenského rezidencie sa nejedná o zahusťovanie ďalšou stavbou, čo je pre daný priestor veľmi pozitívne, so zachovaním zelenej plochy.  

Komenského rezidencia sa bude nachádzať v centre Žiliny na začiatku Bulváru.  V dvoch samostatných vchodoch sa budú nachádzať  1 až 6-izbové byty, s výmerami od 40 m2 až do 206 m2. Nadštandardné byty sa nachádzajú na 5. a 6. pochodí a tvoria Premium Collection, sú to vlastne rodinné domy v centre mesta - mezenotové 2 podlažné byty s terasami od 50m2 do 100 m2. Najväčší je penthouse o výmere interiéru 206 m2 + ďalších 240 m2 strešná terasa. Veľké terasy budú prispôsobené napríklad na umiestnenie vírivky alebo zimnej záhrady.

Galéria: 14 fotiek

„Sme Žilinčania, pracujeme a žijeme v Žiline. Našim cieľom spolu s developerom nebolo vybudovať ďalší tuctový projekt, ale priniesť novú kvalitu bývania a vrátiť život do centra mesta bez ďalšieho zahusťovania na úkor zelene. Chceme vybudovať nehnuteľnosť s trvalou hodnotou, ktorá bude slúžiť aj ďalším generáciám.  Peši ste na Mariánskom Nám. do 10 min, na Bulvári za 2 min. Budúci vlastníci nebudú tráviť čas dochádzaním a státím v zápchach. Toto sú len niektoré z dôvodov, prečo sú Bulvár a Hliny trvalo najobľúbenejšou mestskou časťou na bývanie,“ povedal Mário Glos, konateľ  realitného centra MGM.

Budúci vlastníci sa môžu tešiť na nadčasovú architektúru, vysoké stropy, veľké presklenia, veľkorysé spoločné priestory a nadpriemerný štandard už v základnej cene. Čo je však najpodstatnejšie sú dobrí susedia a tvoriaca sa nová komunita moderných ľudí, ktorí si uvedomujú vynikajúcu lokalitu a výhody bývania v centre mesta.

Galéria: 14 fotiek

Realitné centrum MGM  má za sebou predaj viacerých úspešných developerských projektov. Zo žilinských projektov stála napr.  za revitalizáciou a opätovným spustením projektu Europalace na Vlčincoch, kde v priebehu 10 mesiacov vypredala všetky byty a v pôvodnej obchodnej galérii dnes sídli klientske centrum - okresný úrad. V priebehu min. roka dokončila aj projekt 39 štartovacích bytov- projekt BYTY RONDEL, za ktorým stojí rovnaký investor ako za projektom Komenského Rezidencia-  developer BEST group eu

O projekte

Viac o projekte nájdete na webovej a facebook stránke projektu Komenského Rezidencia.

Web: www.komenskeho.sk
Facebook: facebook.com/komenskehorezidencia/
Mobil: 0910 86 11 86 
Email: dmuchova@realitymgm.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR MGM