Mestskí policajti zadržali muža s bielou kryštalickou látkou, ten argumentoval, že ide o kúpeľnú soľ


Foto: Mestskí policajti zadržali muža s bielou kryštalickou látkou, ten argumentoval, že ide o kúpeľnú soľ Foto: Mestská polícia Žilina

V pondelok 21. apríla 2019 v čase o 01:15 hod. spozoroval operátor mestského kamerového systému na autobusovej stanici muža, ktorý dvom spiacim osobám odcudzil 4 plechovkové nápoje a z miesta odišiel. Po chvíli sa vrátil a jednému z mužov vybral z vrecka mikiny neznámy predmet.

Hliadky mestskej polície boli preto situáciu ihneď preveriť. Na mieste našli muža, ktorý mal pri sebe neznámu bielu kryštalickú látku. Príslušníkom tvrdil, že ide o soľ.

„Na miesto dorazili medzičasom vyslané hliadky MP a podozrivú osobu zadržali. 36-ročný muž zo Žiliny sa ku krádeži priznal. Pri sebe mal okrem osobných vecí aj bankomatovú kartu na cudzie meno a väčšiu papierovú skladačku s obsahom bielej kryštalickej látky o ktorej uviedol, že sa jedná o kúpeľnú resp. kuchynskú soľ,“ informuje Mestská polícia Žilina na sociálnej sieti.


Prekvapení okradnutí muži uviedli, že odcudzené plechovkové pivá im patria a tiež, že im chýbajú aj cigarety a zapaľovač. Na miesto bola privolaná aj hliadka štátnej polície, ktorá si prípad prevzala a muža odviezla na obvodné oddelenie.

„Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu krádeže a trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, si podozrivého muža po zdokumentovaní na mieste prevzala privolaná hliadka Policajného zboru SR,“ uvádza sa v závere správy mestskej polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina