V sobotu došlo na Turci k čelnej zrážke auta s motorkou, 39-ročný motocyklista zraneniam podľahol


Foto: V sobotu došlo na Turci k čelnej zrážke auta s motorkou, 39-ročný motocyklista zraneniam podľahol Foto: Facebook: Dopravný servis - Turiec

V sobotu 20. apríla popoludní došlo na štátnej ceste II. triedy v katastrálnom území obce Turčiansky Ďur, okres Martin, k dopravnej nehode. O udalosti ako prvé informovalo Krajské operačné stredisko HaZZ v Žiline.

Po čelnej zrážke motocyklistu a osobného auta boli na miesto vyslané všetky záchranné zložky a posádka vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby zo Žiliny. Motocykel začal po náraze silno horieť, auto skončilo mimo cesty.

„Išlo o čelnú zrážku motocyklistu a osobného motorového vozidla. Po zrážke ostal motorkár ležať v bezvedomí mimo vozovky. Na mieste zasahovali všetky zložky integrovaného záchranného systému. Po prílete záchranárskeho vrtuľníka sa lekár pridal k záchranárom a pokračoval s nimi v rozšírenej kardiopulmonálnej resuscitácii,“ uviedli k nehode leteckí záchranári.

Zranenia, ktoré 39-ročný muž utrpel pri silnom náraze, boli nezlučiteľné so životom. Záchranári už mužovi nedokázali pomôcť a rozsiahlym zraneniam na mieste podľahol.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Air Transport Europe