Kam ísť v zime lyžovať? Poradí vám nový portál!


Foto: Kam ísť v zime lyžovať? Poradí vám nový portál!

Aj napriek tomu, že začiatok sezóny nevyzerá ideálne, stále môžeme očakávať kvalitnú zimu. A k tej neodmysliteľne patrí aj kvalitná lyžovačka. Chcete mať vždy aktuálny prehľad o otvorených strediskách, snehových podmienkach či cenách lístkov? To, a omnoho viac, vám prináša portál http://www.zimnalyzovacka.sk, ktorý pre vás pripravili Žilinčania.

Ako služba funguje?

Veľmi jednoducho. Ide o najväčší vyhľadávač lyžiarských stredísk na Slovensku a v Českej republike. Ako jediný portál ponúka vyhľadanie podľa lokality spolu s porovnaním ceny lístka. A oveľa viac – filtrovanie výsledkov podľa najrôznejších kritérií či kalendár akcií v jednotlivých strediskách. Komplexnému portálu nechýba ani prehľad aktuálnych zliav na lyžiarske lístky umiestnených na zľavových portáloch.

Pravidelných lyžiarov zase potešia senhové správy, predpovede či live kamery a mapy jednotlivých stredísk. Napriek tomu, že už teraz portál predstavuje kompletný servis pre lyžiarov na Slovensku a v Českej republike, prevádzkovatelia sľubujú pridať ďalšie vylepšenia a funkcie.

Používajte portál a vyhrajte celodenné lístky

Ak ste doteraz hľadali pomocníka pre informácie o lyžovaní, práve ste ho našli. Zimnályžovačka.sk Vám poskytne všetko, čo potrebujete. A to úplne zadarmo! Majte vždy po ruke aktuality zo všetkých stredísk – využívajte túto fantastickú novinku.

Keďže sa jedná o lokálny projekt, prevádzkovatelia pripravili aj v spolupráci s Žilinakom súťaž o dva celodenné lístky do ľubovoľného strediska. Súťažiť môžete na tomto odkaze.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok