Riaditeľ MsHK Žilina vyzýva k vytvoreniu návštevy kola!


Foto: Riaditeľ MsHK Žilina vyzýva k vytvoreniu návštevy kola!

V poslednom stretnutí kalendárnom roka 2014 proti Banskej Bystrici (30.decembra - utorok od 17:30) Vlci zabojujú o potrebné extraligové body. Na tento zápas sa okrem hráčov pripravuje aj početné množstvo fanúšikov. Výraznú podporu tribún oceňuje aj Imre Valášek, športový riaditeľ MsHK Žilina.

“Poriadna divácka kulisa znamená pre hráčov veľmi veľa. Po zápase s Martinom hovorili, aké to bolo super a to viac ich mrzelo, že divákom sa neodvďačili víťazstvom,” povedal športový riaditeľ Vlkov Imre Valášek.

Podarí sa vytvoriť návštevu kola?

“Bolo by pekné, ak by sme vytvorili minimálne návštevu kola. Ja som presvedčený, že žilinský fanúšik má rád hokej a pozývame ich na tento duel. Hráči dajú do toho všetko - srdce, nasadenie, bojovnosť i hokejový um a som si istý, že ľudia to patrične ocenia,” vyslal odkaz Imre Valášek.

MsHK Žilina - HC 05 Banská Bystrica   30.12.2014   17:30
Facebook udalosť MsHK Žilina

Komunita žilinských fanúšikov združených pod názvom Ultras Žilina sa na tento zápas tiež mobilizuje. Ako uvádza na svojej facebookovej stránke,pozýva všetkých fanúšikov aj divákov na hokejový zápas proti Banskej Bystrici pod názvom Ultras Party.

zdroj: mshkzilina.tipsportextraliga.sk

Miesto: -
Dátum: 30.12.2014 - 17:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu