Vlci dnes začínajú baráž, MsHK Žilina privíta Michalovce na domácom ľade o 19:00


Foto: Vlci dnes začínajú baráž, MsHK Žilina privíta Michalovce na domácom ľade o 19:00 Foto: ilustračné

Dnešným prvým domácim duelom začnú hokejisti MsHK Žilina časť sezóny o udržanie, v baráži privítajú HK Dukla Ingema Michalovce. Vlci odohrali posledný zápas 26. februára, Michalovce majú za sebou náročnú sériu proti Martinu, v ktorej rozhodli až v poslednom zápase. Na oddych mali východniari len tri dni. 

„Od posledného zápasu v lige ubehli dva týždne. Za ten čas sme si prípravu rozdelili do nejakých blokov, v ktorých sme regenerovali, doliečovali zranenia a pracovali na udržaní kondície. Skrátka, bola to klasická príprava na dôležitú baráž. V prvom rade hráči hrajú o svoje meno. Hokej je ich zamestnaním. Každý jednotlivec je pripravený siahnuť na dno svojich síl a ani jeden to nepôjde odfláknuť,“ dodal tréner Vlkov Stanislav Škorvánek. 

 Žilinčania sa naposledy predstavili v prvej hokejovej lige v sezóne 2000/01, Michalovce bojujú o účasť v extralige už druhýkrát za sebou. Druhý duel série je naplánovaný na stredu o 17:30, potom sa zápasy presunú na východ Slovenska, kde prebehnú počas oboch víkendových dní o 18:00 hod. Vlkov podporili v baráži aj žilinskí futbalisti a basketbalisti.    



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu