Prvá verejná diskusia s primátorom Petrom Fiabáne a poslancami mesta už vo štvrtok o 17:00


Foto: Prvá verejná diskusia s primátorom Petrom Fiabáne a poslancami mesta už vo štvrtok o 17:00 Foto: OZ Proti korupcii

Občianske združenie Proti korupcii organizuje 28. februára 2019 diskusiu primátora a troch poslancov v priestoroch na Kamennej ulici 4 v Žiline. O 17:00 hod. sa stretnú v diskusii Peter Fiabáne, Miriam Šuteková, Jozef Juriš a Branislav Delinčák. Moderátorom bude predsedníčka OZ Proti korupcii Vanda Tuchyňová.

KEDY: Štvrtok 28. február 2019
ČAS: 17.00 h
KDE: v OZ proti korupcii (budova Kinekusu) na Kamennej ulici 4 v Žiline 

HOSTIA: 
Peter Fiabáne / primátor mesta Žilina
Miriam Šuteková / poslankyňa (Spoločný klub)
Jozef Juriš / poslanec (INÁ Žilina)
Branislav Delinčák / nezaradený poslanec

Peter Fiabáne má za sebou prvé dôležité rozhodnutia i prvé sklamanie v kresle primátora, keď nezískal úplnú podporu svojich poslancov pri hlasovaní o personálnych nomináciách do firiem mesta.  Naopak, darí sa mu prekvapivo udržať pozitívny kontakt a bezkonfliktnosť zo strany jeho politických rivalov. Ako sa formuje regionálna politika a vzťahy v rukách nového žilinského primátora? 


Akým otázkam a rozhodnutiam bude čeliť v najbližších dňoch mesto Žilina?

Obyvatelia očakávajú od radnice dôležité správy o riešeniach ťažkých a kľúčových tém. Pretnutie “gordického uzla” Športovej haly na Bôriku, riešenie vzťahov s podnikateľom Georgom Trabelsim, neprehľadné, náročné financovanie MSHK Žilina, ťažká dopravná situácia v uliciach mesta a veľa ďalších otázok. 

Príďte si vypočuť prvú verejnú debatu žilinského primátora s poslancami i jeho oponentmi.

Miesto: Sídlo OZ Proti korupcii, Kamenná 4, Žilina
Dátum: 28.02.2019 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: OZ Proti korupcii