Rudiny II spúšťajú predaj bytov vo všetkých štyroch bytových domoch


Foto: Rudiny II spúšťajú predaj bytov vo všetkých štyroch bytových domoch
Galéria: 4 fotky
Foto: Rudiny.sk

Multifunkčné bytové centrum Rudiny II na Hlinách VI plánuje odovzdanie prvých bytov do užívania už na jar 2020. Aktuálne je spustený predaj bytov vo všetkých 4 bytových domoch, klienti si tak môžu vybrať z veľkorysej ponuky rôznych veľkostí a dispozícií bytov.

Na svoje si prídu milovníci prírody - v ponuke sú byty s predzáhradkami a pre všetkých majiteľov bytov budú k dispozícii rozľahlé komunitné záhrady. V bezprostrednej blízkosti obytného bloku je plánovaná revitalizácia parku a celá štvrť bude napojená na mestskú cyklotrasu.

Rudiny II sa nachádzajú v lukratívnej lokalite na Hlinách VI. Projekt je jedinečný tým, aké vybavenie poskytne majiteľom bytov – okrem spomínaných záhrad, blízkeho parku, venčoviska, ihriska a športoviska, bude srdcom objektu námestie s kaviarňami a drobnými prevádzkami. Ak sa vidíte ako majiteľ útulnej kaviarne, či máte iný podnikateľský plán, tieto priestory budú určené na prenájom. V pešej dostupnosti je nákupná galéria a dva potravinové reťazce.

Celý koncept bývania je nastavený pre pohodlný a aktívny život – na skok do mesta i do prírody. Obrovskou výhodou je riešenie parkovania - v novej štvrti pribudne viac ako 100 krytých parkovacích miest priamo v bytových domoch. K dispozícií budú aj vonkajšie parkovacie miesta. 

Galéria: 4 fotky

„Najväčší dôraz sme kládli na komfort súčasných aj budúcich obyvateľov lokality. Obytná časť bytových domov sa začína až na treťom podlaží. V každom bytovom dome je dostatok parkovacích miest ukrytých na prvom a druhom nadzemnom podlaží. Naším zámerom bolo odbremeniť verejné plochy od automobilov a vytvoriť tak bezpečné bývanie nielen pre rodiny s deťmi,“ vysvetľuje Matej Kováč, riaditeľ developmentu spoločnosti Istrofinal, ktorá za týmto ambicióznym projektom stojí.

V okolí nájdu budúci obyvatelia kvalitné školy, škôlky aj zdravotné stredisko, do centra sa dostanú bez problémov a zároveň budú mať k dispozícii nekonečné možnosti na trávenie voľného času – od adrenalínových športov až po pokojnú prechádzku v lesoparku, ktorý je od budúceho nového námestia vzdialený asi 15 minút pešo.

„Naším cieľom je vybudovať priestor pre život aktívneho človeka - do úplného centra mesta aj do prírody to bude mať na skok, školy, obchody či lekárov len pár krokov od domu. Naši klienti nebudú musieť tráviť čas v aute vozením detí do školy a na krúžky. Všade sa dostanú pohodlne aj pešo, prípadne na bicykli. V rámci areálu rátame tiež s detským a multifunkčným športovým ihriskom,” dodáva M. Kováč. 

Viac informácií o projekte nájdete na www.rudiny.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rudiny II