Na Hlinách VI vyrastá komplex Rudnay Residence, ktorý ponúkne byty aj kancelárske priestory


Foto: Na Hlinách VI vyrastá komplex Rudnay Residence, ktorý ponúkne byty aj kancelárske priestory

Na hranici mestských častí Bôrik a Hliny v Žiline vyrastá nový polyfunkčný objekt. Projekt s názvom Rudnay Redidence rieši výstavbu budovy so štyrmi podlažiami, ktoré ponúknu celkovo 7 bytov, priestory pre kompletnú občiansku vybavenosť a kryté aj nekryté parkovacie miesta.

Podľa doteraz zverejnených informácií má ísť o nehnuteľnosť vyššieho štandardu, avšak na súčasné pomery za veľmi priaznivé ceny. Silné stránky projektu sú malý počet bytov, nadčasová minimalistická architektúra, lokalita a napríklad aj privátne podzemné parkovisko.

Prvé nadzemné podlažie poslúži občianskej vybavenosti, druhé a tretie má nebytový charakter. Štvrté je vyhradené pre bytové jednotky. Rudnay Residence na ulici Alexandra Rudnaya je aktuálne vo výstavbe, ktorá začala ešte koncom roka 2018 a dokončenie je plánované v roku 2020. 

Vizualizácia Rudnay Residence. Zdroj: Realitné centrum MGM

Byty ako aj nebytové priestory sú určené na predaj, ktorý je už zahájený a zabezpečuje ho realitné centrum MGM. V okolí vyrastá aj ďalší bytový komplex s názvom Rudiny II. Jeho súčasťou bude park, námestie, ihrisko, komunitné záhrady, kryté garážové státia a dokonca aj zelené strechy. Byty v tomto realitnom projekte sa tiež už predávajú.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu