V Bánovej mesto otvorilo ďalšie multifunkčné ihrisko


Foto: V Bánovej mesto otvorilo ďalšie multifunkčné ihrisko
Galéria: 2 fotky

Primátor mesta Žilina Igor Choma otvoril dnes ďalšie multifunkčné športové ihrisko, ktoré sa nachádza v areáli Základnej školy v Bánovej. Finančné náklady vo výške takmer 35 000 € hradilo mesto Žilina z vlastných zdrojov.

Primátor mesta Žilina Igor Choma a riaditeľ Základnej školy v Bánovej Ľubomír Krajčí spoločne odovzdali do užívania športujúcej mládeži ďalšie športové multifunkčné ihrisko v našom meste. Výstavbu ihriska približne vo výške 35 000 € hradilo mesto Žilina z vlastných zdrojov. Náklady na terénne úpravy boli vo výške takmer 8 000 €, samotná výstavba ihriska (oplotenie, osvetlenie, bránky, umelá plocha atď.) stála 27 000 €.

„Mojim úsilím je, aby naša mládež mala v meste čo najviac takýchto moderných a multifunkčných ihrísk. Vytvárať podmienky pre šport znamená vytvárať priestor pre zmysluplné trávenie voľného času mladých Žilinčanov, a zároveň týmto podporujeme ich zdravý vývoj,“ skonštatoval primátor mesta Žilina Igor Choma.

Základná škola, Do Stošky 8, 010 04 Žilina je v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Žilina. Jej súčasťou je Elokované pracovisko, Hollého 66, Žilina.

zdroj: TS Mesto Žilina




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu