Žilinčan Milan Paleš opäť najlepším stand up fighterom Slovenska do 71 kg za rok 2018


Foto: Žilinčan Milan Paleš opäť najlepším stand up fighterom Slovenska do 71 kg za rok 2018 Foto: Milan Páleš

Na špecializovanom portáli SvetMMA.sk boli včera zverejnené výsledky ankety medzi vplyvnými osobnosťami postojárskej scény bojových športov. Anketa Najlepší stand up fighter/klub/tréner/akcia roka 2018 spoznala svojich víťazov, v kategórii do 71 kilogramov prvenstvo suverénne obhájil Žilinčan Milan “Minči” Paleš z Diamond Gym Žilina.

Začiatkom decembra si Paleš priniesol z Enfusion #75 v Třínci cenný skalp Yassina Baitara, ktorý patrí medzi známe mená na scéne a je povestný tvrdými údermi. Maročana porazil “Minči” 3:0 na body.

„Prinášame vám rebríček zostavený na základe čo najväčšieho počtu názorov najvplyvnejších osobnosti slovenskej bojovej scény K1 a Muay Thai. Predovšetkým názorov trénerov, promotérov, rozhodcov či novinárov, ktorí by mali mať najväčší prehľad o našej scéne. Rebríček je zostavený z názorov 19 odborníkov. Každý odborník hodnotil podľa vlastných preferencií prvé tri miesta ziskom 3 bodov za 1.miesto, 2 bodov za 2.miesto a 1 bodom za 3.miesto,“ informoval portál SvetMMA.sk

V rebríčkoch sa objavili aj ďalší zástupcovia zo Žiliny, v kategórii do 67 kilogramov skončil na druhom mieste Michal Dubeň z Ares Gym-u Žilina, v kategórii do 86 kilogramov si odniesol druhú priečku Tomáš Šenkýr z Diamond Gym-u Žilina. Klub sa umiestnil na druhom mieste v hodnotení najlepších klubov Slovenska, rovnako na delenej druhej priečke skončil jeho tréner - Daniel Popluhár. 


 Prvenstvo z roku 2017 obhájila aj akcia Enfusion Live, ktorá sa minulý rok konala v Žiline.  



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu