V Kysuckom Novom Meste vyrastie nová štvrť Kamence, prvé byty sú už v predaji


Foto: V Kysuckom Novom Meste vyrastie nová štvrť Kamence, prvé byty sú už v predaji
Galéria: 3 fotky
Foto: Istrofinal

Neďaleko historického centra Kysuckého Nového Mesta, na skok od rieky Kysuca, vzniká nová mestská štvrť Kamence. Na rozsiahlom území v atraktívnej prírodnej lokalite bola zahájená výstavba 3 bytových domov.

Nová štvrť Kamence ponúkne ideálne bývanie pre mladé rodiny aj seniorov

„K dispozícií sú rôzne typy bytov s rozličnými rozlohami a dispozičnými riešeniami - tie na prízemí sú doplnené predzáhradkami, strešné mezonetové byty majú terasy, ostatné balkóny či lodžie. Každý byt má prístup do komunitnej záhrady prirodzene prepojenej s verejným priestorom v rámci štvrte,“ vysvetľuje Matej Kováč, riaditeľ developmentu spoločnosti Istrofinal, a.s., ktorá za projektom stojí. Aktuálne developer ohlásil spustenie prvej etapy predaja bytov - 67 bytových jednotiek v troch bytových domoch.

Komfortné bývanie pri rieke

Za architektonickým návrhom stojí štúdio SLLA Architects. Vo svojom projekte harmonicky prepojili prírodné prostredie v okolí rieky Kysuca s bytovou výstavbou. Okrem moderných bytových domov s garážovým státím nájdete v projekte tiež objekty s doplnkovou funkciou pre budúcich obyvateľov - obchodné priestory, relaxačné centrum, rôzne športoviská či vyhradené miesto pre materskú školu.

Podobne ako pri žilinskom projekte Rudiny II. myslel investor aj na verejné priestory. Bytové domy budú prepájať námestia, pešie zóny bez prístupu automobilov, nebudú chýbať detské ihriská a množstvo zelene. Kysuce sa tak môžu tešiť na rezidenčné bývanie zosobňujúce moderné trendy v rezidenčnej výstavbe.

Viac informácií o projekte nájdete na stránkach www.kamence.sk

Nová mestská štvrť Kamence nie je jediným projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. Developer úspešne pôsobí na slovenskom trhu nehnuteľností už od roku 2001. V Žilinskom kraji nedávno dokončil rezidenčný projekt Nad Sadom v Žiline a aktuálne prebieha v Žiline aj výstavba multifunkčného bytového komplexu Rudiny II a revitalizácia mestského bloku Elektrárne.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Istrofinal