Pomôžte osláviť Vianoce v pokoji a láske dôchodcom s nízkym príjmom v Žiline


Foto: Pomôžte osláviť Vianoce v pokoji a láske dôchodcom s nízkym príjmom v Žiline
Galéria: 8 fotiek
Foto: ludialudom.sk

Charitatívna organizácia Bratstvo sedembolestnej Panny Márie, ktorú môžu Žilinčania poznať aj vďaka jej predstaviteľovi pútnikovi Igorovi, je zložená z dobrovoľníkov,ktorí sa venujú pomoci dôchodcom s nízkym príjmom. V dome Pokoja Sedembolestnej panny Márie poskytujú starým ľuďom ubytovanie, stravu, upratovanie, sociálnu starostlivosť a iné potrebné služby.

Organizácia vyhlásila na portáli ludialudom.sk výzvu, ktorej cieľom je vyzbierať finančné prostriedky na zabezpečenie rekonštrukcie vhodnej miestnosti-garáže, na spoločenskú miestnosť s jedálňou, tak aby to zodpovedalo hygienickým a technickým normám SR. 

„Pomáhať chudobným som sa rozhodol už pred mnohými rokmi.Pomáhal som v charitatívnych organizáciách v Ríme,ale aj na Kanárskych ostrovoch.Napokon som dlhoročné skúsenosti a spôsob pomoci získané v zahraničí, začal aplikovať v našom OZ Bratstvo sedembolestnej Panny Márie. Pre tento krok som sa rozhodol najmä preto,aby som efektívne a účelne pomáhal tým, ktorí sú na to najviac odkázaní. Podľa mňa sú to práve dôchodcovia. Prečo práve oni ? Odpoveď je jasná.Celý život tvrdo pracovali-dreli a mnohí po desaťročiach tvrdej práce nemajú ani na slušné trávenie jesene života. Preto sú môjmu srdcu najbližší,“ uviedol k výzve pútnik Igor. 


Výzva sa nachádza na https://www.ludialudom.sk/vyzvy/5869


 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu