Žena, ktorá nedávno okradla v Žiline mladíka o 100 eur, má na svedomí ďalšiu krádež hotovosti


Foto: Žena, ktorá nedávno okradla v Žiline mladíka o 100 eur, má na svedomí ďalšiu krádež hotovosti Foto: ilustračné

V prvej polovici novembra tohto roka bol v centre Žiliny okradnutý mladík o finančnú hotovosť. Prípad riešili mestskí aj štátni policajti, ktorí zadržali ženu rómskeho pôvodu. Mladíka z obce Kotrčiná Lúčka sa žene podarilo okradnúť, keď bol v podnapitom stave.

„Žena, Zlatica N., bytom Dolný Pial, podľa popisu nájdená v herni Galaxy na ulici Vojtecha Tvrdého. Vzhľadom na to, že sa ku krádeži priznala, bola na miesto privolaná hliadka PZ SR, ktorej členovia si prevzali prípad na ďalšie riešenie,“ uviedla vtedy k prípadu Mestská polícia Žilina.


Neprešli ani tri týždne od incidentu a Zlatica úradovala v Žiline opäť. Tentoraz však nebola sama, ale pomáhala jej aj druhá žena s rovnakým menom. V čase o 22:44 hod. narazila na okradnutého muža hliadka mestskej polície. V tom čase bol muž nachádzajúci sa na autobusovej stanici silne podnapitý.

„Hliadkou MP na autobusovej stanici zistený starší, silne podnapitý muž, ktorý uviedol, že mu dve rómky z vrecka nohavíc odcudzili finančnú hotovosť 200 €. Súčasne uviedol, že vec už nahlásil hliadke PZ SR. Vzhľadom na silnú opitosť nedokázal muž uviesť kde a akým spôsobom ho ženy okradli, uviedol však približný popis,“ informuje mestská polícia v aktuálnej správe.

Mestským policajtom sa na základe uvedeného popisu podarilo nájsť dve ženy na ulici Kálov. Boli stotožnené ako Zlatica N., bytom Dolný Pial a Zlatica R., bytom Dolný Pial. O zisteniach vyrozumeli mestskí policajti Obvodné oddelenie Policajného zboru Žilina - východ. Štátna polícia si prípad prevzala na ďalšie riešenie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina