Neznámy páchateľ prepichuje na sídlisku Solinky pneumatiky, doteraz bolo poškodených viac ako 10 áut


Foto: Neznámy páchateľ prepichuje na sídlisku Solinky pneumatiky, doteraz bolo poškodených viac ako 10 áut

Obyvateľov ulice Osiková na sídlisku Solinky znepokojuje neznámy páchateľ, ktorý poškodzuje pneumatiky zaparkovaných áut. Koncom októbra a začiatkom novembra došlo k poškodeniu viac ako 10 áut. Neznámy páchateľ si autá vyberá pravdepodobne náhodne. Oba prípady, ktoré sa stali počas noci, majú spoločné znaky, preto ich s vysokou pravdepodobnosťou vykonala tá istá osoba.

Niektorí majitelia áut mali šťastie a v pneuservise im poškodené pneumatiky zalepili. Sú však aj takí, ktorí museli zainvestovať do úplne nových, pretože poškodenie bolo veľké. Páchateľ spôsobil svojim konaním nemalé škody. Kolesá prepichol veľmi tenkým predmetom, po ktorom zostali stopy ako od klinca či šidla. Prípadom sa už zaoberajú aj žilinskí policajti.

Hovorkyňa KR PZ v Žiline Jana Balogová potvrdila, že polícia vykonáva v tejto veci objasňovanie priestupku proti majetku. Páchateľ je zatiaľ neznámy, no jeden z obyvateľov sa rozhodol, že za jeho dolapenie poskytne odmenu tristo eur.


S podobným problémom bojovali pred štyrmi rokmi aj obyvatelia ulice Jaseňová. Jeden z občanov vtedy poškodzoval autá majiteľov nežijúcich v bytovke, pred ktorou parkovali.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu