Drvivá výhra Žiliny v Zlatých Moravciach!


Foto: Drvivá výhra Žiliny v Zlatých Moravciach!

Šošoni po reprezentačnej prestávke nastúpili na duel so Zlatými Moravcami bez dvojice Čmelík - Škvarka, na ich výkone to však nebolo poznať ani náhodou. Od úvodu sa žilinskí hráči zahryzli do súpera a už v 18. minúte viedli vďaka exportnému voleju Jakuba Paura 1:0. V 42. minúte po skvelom sóle legionár v službách MŠK Matej Jelič - 2:0.

Domáci tušili, že s rozbehnutou Žilinou to budú mať v druhom polčase ťažké, taký debakel, aký nakoniec dostali, však nečakal asi nikto. V priebehu 15 minút skórovali na striedačku Jelič, Mihálik, opäť Jelič, ktorý sa zaskvel hetrikom, a v 64. minúte po druhý raz aj Jaroslav Mihálik. Moravce boli v tomto momente zrelé na uterák, na ich šťastie už Žilina do konca zápasu neskórovala.

V 69. minúte kozmeticky upravil skóre domáci Pavelka na konečných 1:6. MŠK Žilina si vďaka vysokej výhre a 3 bodom zo súperovho ihriska upevnila prvé miesto na čele ligovej tabuľky. Najbližšie pod Dubňom privítame 25.11. v pohárovom zápase Spartak Trnava. Zápas začína od 17:30.


FC ViOn Zlaté Moravce - MŠK ŽILINA 1:6 (0:2)
Góly: 69. Pavelka – 18. Paur, 42. Jelić, 49. Jelić, 57. Mihálik, 59. Jelić, 64. Mihálik
Karty: 53. Pavelka (ZK), 55. Mujkoš (ZK) - Žilina bez kariet


FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren, Mujkoš – Charizopulos, Ďurica (61. Szöke), Orávik, Djuričič (61. Sabo) – Mikinič, Pavelka.

MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer, Paur (70. Lupčo), Pečovský, Jelić (84. Klec) – Alves de Oliveira (76. Zuziak), Mihálik.


foto: mskzilina.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu