V Bytčici zrážka Rajeckej Anče s osobným automobilom


Foto: V Bytčici zrážka Rajeckej Anče s osobným automobilom
Galéria: 8 fotiek

Ak máte v úmysle prechádzať cez Bytčicu, zbystrite pozornosť. Práve tu sa totiž podľa prvých informácií odohrala zrážka Rajeckej Anče a osobného automobilu. Vodička sivej Škody Octavia mala prejsť cez priecestie na signál STOJ (na červenú).

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Vodičku bolo potrebné vyslobodiť, nakoľko ostala ťažko zranená zakliesnená v aute.

Podľa informácií čitateľa bolo na mieste počuť detský plač a vlak tlačil automobil odhadom 150 metrov. Veríme, že nehoda nemá tragické následky. Pri prejazde cez Bytčicu zbystrite pozornosť! Ide o priecestie pri pumpe.

Aktualizácia 20:30

Vo vlaku sa v čase zrážky nachádzalo približne 20 ľudí.

Aktualizácia 22:00

Vozidlo viedla 34-ročná žena, s ktorou sa v aute nachádzali aj jej dve maloleté dcéry. Obe dievčatá vyšli z vozidla ešte pred príchodom záchranárov. Zakliesnenú vodičku museli z vozidla vystrihnúť hydraulickým náradím.

Aktualizácia 22:30

Záchranári museli uviesť zranenú ženu do umelého spánku. S devastačnými poraneniami hlavy bola prevezená do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.

Aktualizácia 20.11.2014 - 08:50

K vážnej dopravnej nehode došlo v stredu 19.novembra vo večerných hodinách na železničnom priecestí v Žiline, mestskej časti Bytčica. 34 ročná vodička viedla vozidlo Škoda Octavia po ulici Dlhej smerom k ceste I/64. Pri prejazde cez železničné priecestie nerešpektovala svetelné priecestné zabezpečovacie zariadenie, ktoré v tom čase svietilo dvoma prerušovanými červenými svetlami. Vodička vošla na priecestie do jazdnej dráhy prichádzajúcemu osobnému motorovému vlaku. 30 ročný rušňovodič jazdiaci v smere od Žiliny do Rajca zrážke s vozidlom už nestihol zabrániť. Po náraze bolo vozidlo tlačené po koľajisku.  Pri dopravnej nehode utrpela 34 ročná vodička ťažké zranenia, dve maloleté deti vo veku 5 a 9 rokov, ktoré prepravovala vo vozidle, vyviazli s ľahkými zraneniami. Rušňovodič zranenia neutrpel. Požitie alkoholu u rušňovodiča polícia nezistila, u vodičky bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na 9.000,-€. V dôsledku dokumentácie a odstraňovania následkov dopravnej nehody bola na uvedenom úseku trate výluka do 21.45 hod. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Žiline.

Tlačová správa KRPZ Žilina

Dbajte na zvýšenú opatrnosť pri prejazde železničnými priecestiami!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu