Úchylák v Žiline úraduje v okolí univerzity!


Foto: Úchylák v Žiline úraduje v okolí univerzity!

Prinášame správu z 11. novembra, ktorú nám poslala fanúšička. Podľa všetkého je úchyl stále v uliciach, novinkou je popis jeho automobilu. Dávajte si pozor!

“Pekný deň, chcela by som sa podeliť s príhodou, ktorá sa mi dnes stala a tým aj upozorniť slečny, aby si dali pozor v blízkosti univerzity.. S kamarátkou sme išli o druhej zo školy a ako sa odbočuje dole, kde končí kopec - doprava k menze, doľava na tú cestu cez “les” - tak na začiatku tej lesnej cesty bolo odparkované auto a vedľa neho chlap so stiahnutými nohavicami a asi si viete predstaviť, čo tam robil.. Nevyzeral teda nejak veľmi násilne, ani sa za nami nerozbehol alebo čosi podobné, tváril sa akoby sa nič nestalo a kľudne si pokračoval vo svojej “práci”.

No my sme sa aj tak vyľakali, a kým sme stihli zavolať políciu, natiahol si nohavice, nasadol do auta a odišiel. Už sme o tomto úchylovi počuli, ale nenapadlo nás, že by mal odvahu takto sa ukazovať poobede, keď je ešte vidno a na takomto mieste, kadiaľ chodí celkom dosť ľudí a občas tam stoja aj policajti. Nanešťastie sme si nestihli zapísať značku jeho auta, ale bola to strieborná octavia combi, nejaký starší ročník. Netvrdím, že niekomu ublíži, ale je to vážne nechutné a nepríjemné ho stretnúť, a samozrejme nemôžete vedieť, čo od takého človeka čakať. Budem rada, ak by ste to zdieľali, predsa len tadiaľ chodí denne veľa žien, nech si dajú pozor a toto auto, prípadne celú túto lesnú cestu radšej obchádzali..”

foto: ilustračné


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu