Pri včerajšej dopravnej nehode prešlo vozidlo Peugeot do protismeru, o život prišiel 57-ročný muž


Foto: Pri včerajšej dopravnej nehode prešlo vozidlo Peugeot do protismeru, o život prišiel 57-ročný muž Foto: KR PZ Žilina

V nedeľu 26. augusta popoludní došlo na ceste II. triedy medzi Prievidzou a Turčianskymi Teplicami k tragickej dopravnej nehode. 57-ročný vodič idúci na vozidle Peugeot prešiel za miernou pravotočivou zákrutou do protismeru, kde sa následne čelne zrazil s protiidúcim vozidlom Toyota.

Osobné auto skončilo po náraze mimo cesty a bolo doslova roztrhnuté na dve časti. Vodič utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

„Vodič jazdiaci na vozidle Peugeot za miernou pravotočivou zákrutou z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oprotijazdiacim vozidlom Toyota Avensis,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.


V dôsledku nárazu bolo vozidlo Peugeot odhodené mimo cesty, kde sa prevrátilo na pravú stranu a narazilo do stromu.

„Pri dopravnej nehode utrpel jeho vodič ťažké zranenia, ktoré boli, žiaľ, nezlučiteľné so životom. Vo vozidle Toyota utrpel 46-ročný vodič predbežne ľahké zranenia a jeho dve spolujazdkyne utrpeli ťažké zranenia,“ dodala Balogová.

Prípad si prevzal vyšetrovateľ a ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho policajného vyšetrovania.

Galéria: 2 fotky


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina