Súkromné Jasličky Mackovo, s. r. o. v Žiline ako jediné prijímajú detičky od 0 do 3 rokov


Foto: Súkromné Jasličky Mackovo, s. r. o. v Žiline ako jediné prijímajú detičky od 0 do 3 rokov
Galéria: 4 fotky
Foto: Jasličky Mackovo

Výhody, ktoré ponúkajú súkromné jasličky, pravidelne využívajú aj rodičia v Žiline. Jedným zo zariadení, kde môžete už niekoľko rokov svoje ratolesti bez obáv a s plnou dôverou zveriť počas pracovného týždňa, je aj súkromné Jasličky Mackovo, s. r. o.. Nájdete tu všetko, čo vaše deti potrebujú - od kvalitnej stravy cez kvalifikovaný personál až po širokú plejádu aktivít.

Súkromné Jasličky Mackovo, s. r. o. sa v Žiline nachádzajú na Kysuckej ceste 26 oproti budove Sloveny, súčasťou priestorov je aj veľký dvor, kde deti trávia veľa času. O ich bezpečnosť sa počas vonkajších aktivít na dvore starajú dopadové kocky až do výšky 1,5 metra.

„V prípade nepriaznivého počasia sa detičky hrajú v herni vybavenej antialergickými a didaktickými hračkami. Starostlivosť o detičky je zabezpečená kvalifikovanými opatrovateľkami, medzi ktorými sú 2 zdravotné sestry, špeciálna pedagogička a učiteľka v MŠ,“ popisuje Simona Trnovcová z obľúbených súkromných jasličiek.

Práve Jasličky Mackovo, s. r. o. je jediným zariadením u nás, kde sa o vaše deti postarajú aj v prípade, že majú vek od nula do troch rokov. Deti sú rozdelené do dvoch tried - od 0 - 1,5 roka a 1,5 až 3 roky. V každej triede sú hračky prispôsobené vekovému rozpätiu danej triedy. Jasličky Mackovo, s. r. o. navyše spĺňajú aj prísne hygienické a požiarne kritériá.

„Sme jedny z troch súkromných jaslí, ktoré sú registrované k 1.7.2018 na VÚC podľa tzv. Jasličkového zákona č. 448/2008 o sociálnych službách. Splnili sme prísne kritéria protipožiarnej ochrany ako aj Regionálneho ústavu verejného zdravotníctva. Ako jediné jasle v Žiline môžeme prijímať deti vo veku od nula do troch rokov,“ dodáva Simona Trnovcová.

Otvorené je celoročne od 6:30 hod. do 16:30 hod., v prípade potreby aj dlhšie. Aby mali vaše ratolesti zaistený čo najlepší vývin, pravidelne majú vyváženú celodennú stravu v podobe raňajok, desiaty, obedu a olovrantu.

Celodenné stravovanie dbá na dostatok čerstvého ovocia a zeleniny a takisto na dodržiavanie pitného režimu. V prípade celiakie je zaistené bezlepkové stravovanie a v prípade iných alergií sa dá jedálniček po dohode s rodičmi upraviť.

K dispozícii je počas dňa aj vyučovanie anglického jazyka prirodzenou a hravou formou, ďalším nesporným benefitom je canisterapia. Krásne priestory súkromných Jasličky Mackovo, s. r. o. si môžete prezrieť vo virtuálne prehliadke na www.mackovo.sk, aktivity svojich detí môžu rodičia sledovať aj na Facebooku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Jasličky Mackovo