VIDEO: V Stráži zrazil 24-ročný muž cyklistu, z miesta nehody ušiel. Polícia ho neskôr vypátrala


Foto: VIDEO: V Stráži zrazil 24-ročný muž cyklistu, z miesta nehody ušiel. Polícia ho neskôr vypátrala
Galéria: 6 fotiek
Foto: KR PZ Žilina

V utorok 24. júla v čase okolo pol piatej popoludní došlo na ceste druhej triedy v katastri obce Stráža, okres Žilina k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 24 ročný vodič (z okresu Žilina) viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen Passat v smere od obce Stráža, okres Žilina na obec Belá, okres Žilina. Následne došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu motorového vozidla s cyklistom, ktorý viedol bicykel v tom istom smere jazdy.

Vodič motorového vozidla po dopravnej nehode nezastavil a z miesta odišiel. Vykonaným preverovaním bolo motorové vozidlo vypátrané v obci Belá. Pri dopravnej nehode utrpel 35 ročný cyklista (z Popradu) doposiaľ presne nezistené zranenia. Počas objasňovania dopravnej nehody bol 24 ročnému vodičovi  zadržaný vodičský preukaz. Alkohol u cyklistu vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 1.000.-€.

Ďalšie okolnosti, príčiny ako aj miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania. Predmetom objasňovania bude aj právna kvalifikácia skutku.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina