Plaváreň ponúka na prenájom priestor pre bufet na vonkajších bazénoch v Žiline


Foto: Plaváreň ponúka na prenájom priestor pre bufet na vonkajších bazénoch v Žiline Foto: Mesto Žilina

Mestská krytá plaváreň zverejnila dňa 3. júla 2018 na svojich webových stránkach oznámenie o zámere prenajať priestor murovaného bufetu a posedenia pred ním v celkovej výmere 40 metrov štvorcových záujemcovi o prevádzkovanie občerstvenia, či iného druhu prevádzky. Potenciálny uchádzať má možnosť získať priestory do podnájmu na celé leto, teda do 31. augusta 2018.

Minimálna cena ponuky je vyčíslená ako súhrn nájomného a poplatkov za odvoz odpadu. Jej výška je 479,46 eur. Podnájomca si bude uhrádzať spotrebovanú energiu a vodu sám. Lehota na predkladanie ponúk uplynie dňa 17. júla 2018, následne prebehne, v prípade, že sa prihlási záujemca, výber víťaza.

„Vyhlasovateľ je oprávnený zmeniť alebo zrušiť podmienky priameho prenájmu, prípadne odmietnuť všetky predložené ponuky. Pri vyhodnocovaní predložených ponúk bude rozhodujúcim kritériom navrhovaný účel nájmu a výška nájomného, avšak vyhlasovateľ je oprávnený vybrať návrh, ktorý mu najlepšie vyhovuje,“ uvádzajú podmienky priameho prenájmu.

V priestoroch vonkajšieho areálu Mestskej krytej plavárne v Žiline fungujú podľa našich informácií v súčasnosti štyri prevádzky s občerstvením, ich otváracie hodiny však závisia od aktuálne využívanej kapacity kúpaliska návštevníkmi. Aj nový nájomca si môže zvoliť flexibilné otváracie hodiny a dni, počas ktorých bude sortiment ponúkať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu