Dresy zo Zápasu hviezd MŠK Žilina sú už v dražbe, najväčší záujem je o Škriniara a Mintála


Foto: Dresy zo Zápasu hviezd MŠK Žilina sú už v dražbe, najväčší záujem je o Škriniara a Mintála Foto: Facebook MŠK Žilina

Klub MŠK Žilina pripravil v rámci osláv 110. výročia založenia exhibičný zápas hviezd, v ktorom nechýbali legendy súčasnosti aj minulosti. Okrem exhibície mal však zápas, ktorý sa konal 22. mája 2018, aj charitatívny podtón. Na vstupnom sa vyzbierala suma 4000 eur pre detské oddelenie Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. Ďalšie peniaze prinesie dražba dresov hviezd.

Tá bola spustená včera na oficiálnom profile MŠK Žilina na sociálnej sieti Facebook, trvať bude až do 12. júna do 20:00 hod. Systém prihadzovania je jednoduchý - formou komentára pod konkrétny dres hráča stačí dať vyššiu sumu, ako predchádzajúci uchádzač. Najväčší záujem je krátko po spustení podľa očakávania o dresy Milana Škriniara a Mareka Mintála.

Každý dres je podpísaný hráčom, vyvolávacia cena je 30 eur. „Nezabudnuteľný, legendárny Zápas hviezd, ktorý sa uskutočnil v rámci osláv 110. výročia založenia MŠK Žilina, mal okrem exhibičnej stránky aj tú charitatívnu. V rámci nej sme sa rozhodli podporiť Fakultnú nemocnicu s poliklinikou v Žiline, kde podľa celkovo vyzbieranej čiastky zakúpime pre detské oddelenie nové vybavenie a potrebné prístroje,“ uviedol klub na svojich webových stránkach.

Fotoalbum s dražbou dresov
(kliknutím sa dostanete na fotografie dresov, pod ktorými sa prihadzuje)


Dres Marka Mintála aj s jeho podpisom. Začíname na 30€. Dražba končí v utorok 12. júna o 20:00 hod.

Posted by MŠK Žilina on 28. máj 2018

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu