Podvodníci opäť v Žiline: V motoreste vylákali 250 eur výmenou za kradnutú kartu a náušnicu


Foto: Podvodníci opäť v Žiline: V motoreste vylákali 250 eur výmenou za kradnutú kartu a náušnicu

Pred niekoľkými dňami sa v Žiline, presnejšie v Strečne, objavili podvodnícky párik, ktorému sa pod zámienkou pokazeného vozidla podarilo vylákať finančnú hotovosť. V nonstop motoreste v Strečne im zamestnankyňa poskytla sumu 250 eur výmenou za platobnú kartu a náušnicu, tie mali tvoriť zálohu. Platobná karta však bola kradnutá, aj preto sa majitelia obrátili na políciu.

Tá vo veci prijala trestné oznámenie, dvojicu je však nutné identifikovať. Ich konanie zachytila kamera nad recepciou, motorest zverejnil video na sociálnej sieti Facebook. Prevádzkovatelia zároveň žiadajú o pomoc, ak by ste ktorúkoľvek z osôb na videu spoznali, ozvite sa na známe policajné číslo 158.

„Chceme Vás požiadať o pomoc pri stotožnení podvodníkov. Navštívili nás v noci 24.5 a pod zámienkou pokazeného auta od čašníčky vylákali popstupne 250€.Ako zábezpeku nechali náušnice a kradnutú platobnú kartu. Polícia už obdržala trestné oznámenie od poškodenej čašníčky, no pomohlo by nám zdieľanie za účelom stotožnenia prípadne konkrétne informácie o osobách na videách,“ uviedli prevádzkovatelia k dvom videám.









Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu