Žilinčanovi ukradli v Bratislave auto značky BMW, po takmer mesiaci sa ho podarilo nájsť


Foto: Žilinčanovi ukradli v Bratislave auto značky BMW, po takmer mesiaci sa ho podarilo nájsť

Na sociálnej sieti vznikla prednedávnom skupina, v ktorej sa zameriavajú na vyhľadávanie kradnutých áut. Vďaka pomoci samotných občanov, ktorí sa do skupiny hromadne pripájajú, sa darí pomáhať obetiam krádeží.

Akonáhle je ukradnuté nejaké vozidlo, jeho vlastník zverejní túto informáciu spolu s fotkami v skupine a začína pátranie. Ľudia po celom Slovensku sa následne snažia auto nájsť. Vďaka takejto občianskej pomoci a množstvu členov skupiny sa dodnes podarilo vypátrať takmer 20 áut. 

Nedávno bolo vypátrané aj šedé BMW 525 so žilinskými evidenčnými číslami, ktoré bolo odcudzené v piatok 27. apríla v Bratislave. Auto zmizlo z areálu spoločnosti Doprastav, na ulici Mlynské Nivy. Auto však v tomto prípade našla polícia. Správca skupiny vyslovil poďakovanie všetkým členom za pomoc.


Včera 26. mája bolo v ranných hodinách okolo 07:00 hod. hľadané vozidlo vypátrané v Bratislave a krátko na to aj zaistené políciou z OR PZ Bratislava II. Majiteľa, ktorý sa má nachádzať v zahraničí informovali.

Ak máte záujem zapojiť sa a pomáhať pri hľadaní kradnutých vozidiel, pridajte sa do skupiny na sociálnej sieti: https://www.facebook.com/groups/546397385559448



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu