VIDEO: Muž s rušičkou vykradol osobné auto na Kamennej ulici, polícia po ňom pátra


Foto: VIDEO: Muž s rušičkou vykradol osobné auto na Kamennej ulici, polícia po ňom pátra

Všetci majitelia áut s diaľkovým uzamykaním, zbystrite. Policajti v Žiline riešia krádež vecí zo zaparkovaného vozidla v hodnote 500 eur. Ku krádeži došlo pred predajňou Flóra na ulici Kamennej v Žiline, v stredu 16. mája.

„Vyšetrovateľ pracuje aj s verziou, že pri tejto krádeži bola použitá rušička na diaľkové uzamykanie. Všimnite si najprv chlapa na začiatku videa. Ak ho poznáte, volajte bezodkladne na 158. Potom je záber na vozidlo v diaľke. Pán v ružovej košeli evidentne zamyká auto na diaľku a ide nakupovať. O pár sekúnd neznámy muž zo začiatku videa si pohodlne otvorí predné dvere,“ opisuje polícia na sociálnej sieti.

V celej verzii videa, ktorú polícia nemôže uverejniť, je vidieť komunikáciu hľadanej osoby s ďalšou, ktorá sedí v aute značky Volkswagen (pravdepodobne Passat), tmavej farby, combi.

Polícia vyzýva, aby ste kontaktovali bezplatnú linku 158, ak na hľadanú osobu natrafíte. „Akékoľvek informácie k totožnosti muža, jeho pohybu, prípadne informácie pohybu uvedeného muža v spojitosti s výskytom vozidla VW combi tmavej farby je potrebné ihneď oznámiť na linke 158,“ uvádza žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.


Nezabudnite sa vždy manuálne presvedčiť, že je vaše auto poriadne uzamknuté. Za posledné mesiace je evidovaných viacero prípadov zlodejov s rušičkami.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu