AKTUÁLNE: Pred hodinou porodila synčeka v žilinskej nemocnici speváčka Barbora Švidraňová


Foto: AKTUÁLNE: Pred hodinou  porodila synčeka v žilinskej nemocnici speváčka Barbora Švidraňová Foto: TS Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení žilinskej nemocnice dnes priviedla na svet svoje prvé bábätko speváčka a herečka Barbora Švidraňová. Malý Gabriel sa narodil o 13:22 h s mierami 3850 gramov a 52 centimetrov.

„Veľmi by som sa chcela poďakovať žilinskej pôrodnici a nemocnici za úžasnú starostlivosť a hlavne pozornosť. Starostlivo dávali pozor na každý jeden pohyb a vývoj celého môjho tehotenstva a týchto posledných dní. Hlavne sa chcem poďakovať pánovi primárovi Ficekovi za úžasný prístup aj pri operácii a pri všetkom, som veľmi spokojná a šťastná a som rada, že som mohla rodiť doma,“ uviedla čerstvá mamina.

Mamičke aj malému Gabrielovi gratuluje celá nemocnica a praje veľa zdravia. Partnerom rodáčky zo Žiliny a zároveň otcom jej dieťaťa je taliansky bubeník Francesco Mendolino. Herečka a speváčka Barbora Švidraňová sa narodila 12. mája 1988.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline